morbahce Ceylanarsln bugun aksam gıtsem mı dıyorum şaşırtır mı beta degerı emın deılım, 2 katını anlamam için dün yada yarın gitmem gerekıyor
Dilara0 Aycaates_ Bende 63le öğrendim cnm üzülme sakın kesemide gördüm bebisimide dua et Allah’ın izniyle bı sıkıntı çıkmaz 🙏
Gul2808 Mamatobe kese 5+4 günlük gözüktü kalp atışı yok cumartesi günü tekrar gidicem ve dün akşam dan beri kahve rengi kanama var 😔
Mamatobe Gul2808 Kahverengiyse yerleşme kanaması olabilir bende de ilk zamanlar olmuştu gönlünü ferah tut inşallah geç döllenme olduğu için kese öyle çıkmıştır
Eyican Gul2808 5+4 te anca kese görünür zaten. Bence acele etme. Ben bekliycem 2 hafta daha biliyorum çok zor beklemek ama sabretmek lazım inşallah güzel sonuç alırsın. Kanama konusunu da asla ihmal etme.
Tusami Mervekzr merhabalar gönderi biraz eski ama size bişey sorabilir miyim acaba 825 beta ile keseyi mi gördünüz? Hep 1000 lerde oluyormuş ya ondan sordum , benim keseyi çok küçük gördük beta 449 çıktı doktor düşük olur dedi
Mamatobe Gul2808 Gittim 6+2 olarak göründü kalp atışını çok az gördük çok küçük olduğu için dinleyemedik haftaya tekrar gideceğim
Yasasinanneolmak Herkese merhaba. Benim de cuma günü betahcg 350 çıktı pazar günü tekrar verdim 602 çıktı bugün doktora koştum bir gün daha bekleyelim dedi ama sizce böyle bir düzensiz artış sorunlu bi gebelik olabilir mi ):