minikturta Vera18 ay gerçekten mi bende istiyorum gününde gelsin belirsiz olan hiçbirşeyi sevmiyorum plan yapamiyoz😀
Sisi minikturta benim normalde 27 temmuz ama kızım gibi 39 haftalk doğarsa kurbanın 2. Gününe geliyor doğum ne diyim erkek olsa adını bayrm koyardık heralde😂
minikturta Sisi aynen ya ahahaha bugün aklıma düştü şimdi kardeşim ramazan bayramında doğmuş adını furkan ramazan koymuşlar benimde kurban olmayacağına göre bayram koyarlardı gibime geliyor erkek olsaydı 😀😀😀😀
minikturta Hmsrqw çağırmak mesele değil de bu seferde babam falan memlekette kalıyor onlar ne yapacak anamsiz bilmiyorum herşeyi düşünüyorum ama sonuçsuz kalıyor 😀😀
Sisi minikturta haha hayırlısı artık tek sıkıntı bayram günğ doktoru bulabilir myiiz onu bilmiyorum nöbetçi doktor istemiyorum çünkü😩
minikturta enise2017 evet herkes öyle diyor çoğu kişi yani erken gelir diyor bakalım hayırlısı Rabbim herkese nasip etsin böyle telâşları 🥰😍💜
minikturta Sisi ay doktorunun haberi olmaz mi zaten ona göre ayarlamaz mi kendini sonuçta doğumdan önce kontrole gidiyoruz bak bende tereddüte düştüm 🥺
Gupssse minikturta ben ne istediğimi bilmiyrm ki 2 kaybim var korkularım zirvede.rabbim hepimizin doğumunu kolaylastrisin insallah
Sisi minikturta çok lüx hastanelerde belki ayarlar ama normal yerleri bilemiyrum doktoruma da sormadım hiç🤔
alimerve bircivcivannesi ya ama iyi de bu doktora bağlanıyoruz güveniyoruz son anda bırakıp gitmek oluyo bu
minikturta Sisi benim burdaki hiçbi devleti sevemedim malesef gerçi bitanesine gittim diğerlerine randevu imkansız gibi bisey o yüzden özele gidiyorum malesef bundan dolayı doktorun biyere gideceğini sanmıyorum ya 😏
minikturta Zeynep_18 kız hiç sorma 12 den sonra tam 20 haftalık olacağız inşallah 💜 siz kaç haftalıksıniz 😍