minikturta Zeynep_18 kız hiç sorma 12 den sonra tam 20 haftalık olacağız inşallah 💜 siz kaç haftalıksıniz 😍
Minnosunannesiii pol34 😂😂 regl tarihin ne canım ben kendim hesapladım inşaallah yanlış hesaplamışımdır 🤣🤣🤣🤣
[silindi] minikturta seninkide bayram şekeri olur belki ama kız daha erken doguyo belki bnmki de erken doğar bilmiyorum ☺️
minikturta Zeynep_ayaz Allah ım hayatımdaki en zor sorulardan biri hahaha henüz düşünemedim ne söylersem bizim herif yok diyor 🙄😀😀😀 sen ne koyacaksin 😍
Zeynep_ayaz minikturta onlara begendirmek zor 😄😄 Elisa Alya 🥰🌸🤲 olucak insallah ortak kararimiz kocisle
minikturta Zeynep_ayaz ya bizimki de Game of Thrones izledik ille arya olsun diyo şaka mı gerçek mi anlayamıyorum 😀😀😀😀 Rabbim adıyla yaşatsın inşallah 🥰🥰🥰😍
ikievlatannesi minikturta Benim bebegimde kız 39+3 olduk ama hala gelen giden yok canim hic belli olmuyo o kız cocuklar erken gelir teorileri 🤣
minikturta ikievlatannesi oyyyyy bitmiş seninki maşallah rabbim kolaylık versin inşallah 🥰🥰🥰 valla yaşayıp gorecez bizde inşallah vaktinde gelir 😀😀