Mutlumklnc Gzmprin keşke bizde görebilseydik ama maalesef Göremedik neyse şurda çok az kaldı artık istemesede göreceğiz hanımefendiyi 😂😂
Serivan Mutlumklnc haftamiz ayni gün olarakda bise sormak istyorum sancilarin varmi nefes darligi felan bole dogum yapcak hissi
Mutlumklnc Serivan ben şükür hiç nefes darlığı çekmedim zaten bebek kanala girmiş daha rahatım baskı konusunda arada sadece kaşık ağrım oluyor çok hafif onun dışında ağrımda yok nst de de hiç birşey çıkmıyor senin doğum belli mi peki
Luck2727 Arkadaşlar bende 37+1 günlük hamileyim de yarim doktora gidicem sezeryan gözü ile bakıyor doktorumuz acaba yarın gün verir mi bana 38 de alıyorlar die biliyorum ama
Mutlumklnc Luck2727 evet yarın gün verebilir genelde 38 bittikten sonra o hafta içinde alıyorlar çünkü sağlıkla kucağınıza alın 🥰
Serivan Mutlumklnc normal görünüo dedi doktor yarin kontrolüm var stresden bazen nefesim daralio sanki her an doguma gitcek gibi korku var icimde
hili61 Rabis43 merhaba bebişiniz kaç kilo benimki de iri biraz. O yüzden 40 olmadan gelsin istiyorum :)
Rabis43 hili61 doktor 3400 ölctü bende çok almasını istemiyorum normal şansini düsüruyo gibi. Sizin kaç cıktı bebişiniz 🤗
Mutlumklnc Serivan o bendede var attık ya belirsizlik varya bilmiyoruz ne zaman olacağını çünkü her an sanki gelecekmiş korkusu heyecanını yaşıyorum 🥰
aslikaya0305 38 haftalık oluyoruz bugün ve 5 mart cuma doğumum var sezaryen ile gelecek oğlum Kayra🥰ikinci oğlum olacak Allah izin verirse ben genel anestezi ile sezeryan olacağım kızlar
asliea Mutlumklnc zaten bi öyle bi böyle diye diye sona geldim, son kararım da sezaryen oldu😅 bu hafta doğacak inşallah. sizde de cayma ihtimali bile varsa hoşgeldiniz sezaryene diyelim😂
asli0502 Mutlumklnc 35+1 olduk 😇 henüz gün almadık ama sezeryan olacağı için 20 marttan sonra alir diye düşünüyorum 👼🏻 doğumu tetiklemesin şimdiden diye hurma yemiyorum fazla yürüyüş yapmıyorum 😂 hayırlısıyla kavuşalım bebişlerimize 🙏🏻👼🏻
Mutlumklnc asli0502 ne güzel bende doğumu tetiklesin diye yapmadığım şey kalmıyor 😂😂 sağlıkla alalım kucaklarımıza 🙏