sminas Mutlumklnc sizinle cinsiyet konustugumuz zamanı hatırlıyorum 🤗 12-16 mart arası olacak 2. Bebeğim sezaryen olacağım sayılı günler kaldı 😍 5 yıl sonra bizde fazlaca heyecan var 🤩
Mutlumklnc sminas cinsiyetten nerelere geldik gününüz geldi de çattı 🥰 sağlıkla kucaklarımıza alalım biz daha beklemedeyiz be zaman gelmek isterse hanımefendi 😂
Gzmprin Mutlumklnc Evet gün yaklaştıkca bir heves mutluluk acaba kime benziyor düşünceli beni kahrediyor 😊
Mutlumklnc Gzmprin aynı düşünce bendede çokça var sağolsun kızım sadece 27. Haftada yüzünü biraz gösterdi onun dışında hiç göremedik 😂
Ceylanya Mutlumklnc 36+3 34 de çatı muaynesi yapılmıştı yumuşama başlamış denildi beklemedeyiz bakalım daha
Mutlumklnc Ayca24 ben 37 de gittim çatı muayenesi oldum ama 38 de tekrar gideceğim yapacağını sanmıyorum çünkü doktorum bana eğer 40 a kadar gelmezse tekrar muayene yaparım dedi ama nst de sancı çıkıp su filan gelirse açılmaya bakmak için o zaman yapıyorlar diye biliyorum
Ayca24 Mutlumklnc Anladımm, sancı hissetmiyorum ama hissetmediği halde çıkanda varmış 😑Sanırım en çok düşündüğüm şey doğuma hazırlıklı gidememek 😬😂🙈
Ceylanya Mutlumklnc kız erken gelirler diyolar ama Banada gelmicek gibi geliyor 😂 gününü dolduracak gibi hissediyorum
Mutlumklnc Ayca24 benim doktorum kanama olmadığı sürece acil geleceğin bir durum yok dedi iletişimde oluruz ama suyun da gelirse nişanda gelirse sancılarını evde çekmeni tavsiye ederim suni vermek istemiyorum diye. O arada temizliğini filan halledebilirim diye düşünüyorum 🥰
Ayca24 Mutlumklnc Evet banada aynısını söyledi ,ama muayenede bebek kanala yerleştiyse açıklığa bakmak isterse ne yaparım diye düşünmüyor değilim son haftada yaptırıp 40 a kadar rahat etmek istiyorum ama düşündüğümüz gibi de olmuyor her zaman işte 😀
Mutlumklnc Ayca24 benim kanala yerleştiği için bir kültür alacaktı zaten çatıyada bakalım dedi her muayeneye giderken tedbirli olmak lazım artık mecbur 🥰
Mutlumklnc Gzmprin keşke bizde görebilseydik ama maalesef Göremedik neyse şurda çok az kaldı artık istemesede göreceğiz hanımefendiyi 😂😂