Khrmnuray Cerenay benimde aynı gün Allah nasip ederse 3 yaşında da oğlum var heyecan dorukta kardeşiyle nasil olacak cok merak ediyorum 😍 sağlıkla alalım kucağımıza
Cerenay Khrmnuray inşallah canım benim bakalım zorlanmayiz abileri Alışırlar hemen hem sezeryan olup hem ikisiyle ılgilenmek bide kıskançlık olursa nasıl olucak acaba
Diyetisyen_Anne Mutlumklnc bugün 39+0 çarşamba planlı sezaryen olucam tabii heyecandan ölmezsem şu 2 gün 🙈😅
Mutlumklnc Diyetisyen_Anne planlıda da o heyecan var günler geçmez bizde de belirsizlik sağlıkla alalım kucaklarımıza 🙏🥰
Dryalp Mutlumklnc 35+3olduk şeker ve tansiyonum olduğu için sezeryan olacağım 15marttan sonra cok heyecanlıyım ilk bebegım korku da var ama elıme alacağım zamanı iple cekiyorum Rabbim sağlıcakla almayı nasip etsin🥰🥰
Mutlumklnc asli0502 ne güzel bende doğumu tetiklesin diye yapmadığım şey kalmıyor 😂😂 sağlıkla alalım kucaklarımıza 🙏
Burcinisp88 Mutlumklnc evet suan hastaneye geldim. Kasılmalarım artınca ve çok karnım ağrıyor. Bakalım doktor ne diyecek
Rengin_ Mutlumklnc Gülerek doguralim. Bekledik , sabrettii sıra bize geldi. Ne güzel bir post olmuş. Kaşık ağrıları ve uykusuzluk olur son ay diyor doktor. Ikisi de mevcut. Kolaylıkla sağ salim alalım kucagimiza bebeklerimizi ins🙏🎈
Mutlumklnc Rengin_ ayy inşallah dilediğiniz gibi hepimiz gülerek doğururuz o kadar bekledik donunda bizim ayımız geldi 🥰 inşallah hepimiz sağlıkla alırız evlatlarımızı kucaklarımza 🙏
Mutlumklnc Erenimmmmmm çok az kalmış sizinde maşallah inşallah zamanında kendi sancısıyla gelir minnak 🙏
Hulya16 Mutlumklnc Merhabalar biz sona geldik hayırlısıyla doktorum yarın için gün verdi mecburi sezeryan kızımıza kavuşuyoruz Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize güzel anneler dualarınızda banada yer verirseniz çok memnun olurum 🤲❤
Mutlumklnc Hulya16 aminn inşallah sağ Salim sağlıkla huzurla kavuşursunuz kızınıza 🙏 sizde artık bayağı bitirmişsin günleri ne güzel 🥰
Mutlumklnc NAZ2333 evet mayısa da çok az kaldı şurda 2 ay ne var inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏 çok güzel heyecanlar
Hulya16 Mutlumklnc amin inşallah çok teşekkür ederim Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🥰