Mutlumklnc tubiii0106 Allah bir daha yaşatmasın o zaman hiç bir anne küvez yolu beklemeden bebeğine kavuşsun 🙏 inşallah kızınızla birlikte evinize geçersiniz 🥰
Gzmprin Mutlumklnc Evet gün yaklaştıkca bir heves mutluluk acaba kime benziyor düşünceli beni kahrediyor 😊
Mutlumklnc Gulce48 hiç kasmayın kendinizi çatı muayenesinde ben çok korkarak gittim ama on sn sürüyor 🥰 sağlıkla gelsin minnaklar
Cerenay Mutlumklnc 2. gebeliğim 18 mart doğumumuz sezeryan olucam gün saymaktan yoruldum sağlıkla doğsunlar inşallah bian önce doğurmak istiyorum 3 yaşında oğlum var doğurup onun yanına dönmek istiyorum kardeşinle 🤲🏻🥰
Mutlumklnc Cerenay neyseki çok az kalmış son 18 gününüz hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın 🥰 ne güzel kardeşiyle birlikte büyürler maşallah 🧿
Khrmnuray Cerenay benimde aynı gün Allah nasip ederse 3 yaşında da oğlum var heyecan dorukta kardeşiyle nasil olacak cok merak ediyorum 😍 sağlıkla alalım kucağımıza
Bnselz Cerenay bende aynı 3 yasında kızım var. Doğurmaktan daha cok onu düşünüyorum. Sağlıkla evlatlarımıza kavusalım🙏🏻
Mutlumklnc _Ftma_ sağlıkla gelsin inşallah aynı şekilde benimde normal görünüyor inşallah kendi sancılarıyla gelirler ya 🥰
Mutlumklnc hhk maşallah nazlı kız gününü dolduracak bide kızlar erken gelir gelir derler bizimde kız ama bence benimkide sonun kadar bekleyecek 😂 inşallah kendi sancılarıyla gelirler 🥰
hhk Mutlumklnc inş kendi sancılarıyla gelsin diye dua edicez artık 😍 ben konusuyorum artık gel diye 🤣
Ayse10 Mutlumklnc 37+3 🥰 hep normal doğum istemiştim ama sezaryen olacağım hayırlısıyla,sağlıkla kavuşalım inşallah hepimiz, 8 Mart için gün verdi doktorum heyecanla bekliyoruz🥰
Mutlumklnc Ayse10 önemli olan bizim be bebeğimizin sağlığı ister sezeryan ister normal olsun sonuçta anne olacağız sağlıkla gelsinlerde hiç önemli değil 🥰 ayrıca çok güzel bir tarihte geliyor minnoş 🥰
Ayse10 Mutlumklnc evet haklısınız sağlıkla kavuşalım hepimiz, biz de günümüzü sevdik, kadınların gücü adına😁 az kaldı minnoş kızıma kavuşmaya🥰 size de sağlıklı, güzel bir doğum dilerim☺️