Ihlamur YaseminBatrk Yürüyüş ama hızlı hızlı yapılacak nefes nefese kalacak şekilde😅, merdiven inip çıkma, çömelerek ev süpürme, hurma yeme, ilişki, squat vs genelde işe yarıyor insanlarda
YaseminBatrk Ihlamur hepsini yapıyorum şuan bir de mesela 3 yaşında kızım var genelde yürürken kucağımda çömelerek ev sildiğimde sırtımda oluyor bunlar da kolay doğuma etken mi 😅😅😅 squat yapmıyorum arada çömelip kalkıyorum squat zor geliyor bana 😅
_koala Mutlumklnc bizde 36+1 olduk bugün 2 hafta önde gidiyor ama bizim tosbik. ☺️ Veee evet çok heycanlııı be stresli günler bizi bekliyor saglıkla gelsinler inşallah 🌼
Mutlumklnc _koala maşallah bizim kız minnak olacak 😂😂 valla heyecanlı stresli günlere girdik özleyeceğim hamileliğimi en çokta hareketlerini 🥰
Mutlumklnc Sndselc gerçekten mi maşallah sizinki bayağı hızlı çıkmış inşallah şu an yanınızda çok iyidir 🙏 normal doğum mu yaptınız
Mutlumklnc Attent çatı muayenesinden sonra doktor fikrini belirtir büyük ihtimalle işsizse normal isterseniz normal olur 🥰 doktorum önce bana sordu nasıl istersin diye 😂
_koala Mutlumklnc bende bu günleri özleyerek 2 sene sonra tekrar bebiş istedim ama biraz zor geçti gibi hele dogumdan sonra nasıl geçicek merakla bekliyorum ☺️ Allah hepimize kolaylık versin 🤲🏻
Sndselc Mutlumklnc hareketleri çok azdı hatta o gün hiç hareket etmedi doktorum da akşama kadar bekleyelim dedi bekledik hala ayniyfi mecburen doğum oldu🥺😅
Mutlumklnc _koala aminnn inşallah canım zaten şimdi gelsinler diye bekliyoruz sonrada yorgunluktan öleceğiz gibi 😂
Cramel YaseminBatrk gelişimini tamamlamış doğum yaklaşmış demekmiş. Sağlık ocağındakı ebe öyle söyledi
Eminik ilknuryakiskan benimde aynı 34+2 sezeryan olacak ve erken doğum riskim var 37 dolunca alacak sanırım 20 Mart gibi bu hafta kontrolde kesinleşir