Egeligif Mutlumklnc bizde artık son haftadayiz 39+1 bakalım bu hafta bekliyorum kendisini plates topu olsun ,yürüyüş olsun başladım bende normal istediğimiz için beklemedeyiz .ama cumaya kontrol öncesinde gelmez ise suni istiycem
Mutlumklnc Egeligif siz bayağı sonuna gelmişsiniz inşallah kendi sancıları ile gelir de suni almazsınız 🙏 sağlıkla kucağınıza alın 🥰
Cramel YaseminBatrk gelişimini tamamlamış doğum yaklaşmış demekmiş. Sağlık ocağındakı ebe öyle söyledi
YaseminBatrk Ihlamur ay bende kızımı 40/2 de doğurdum şimdi 37/4 günlüğüz oğluma neler yapacaksın bana da söyle 😅😅
Ihlamur YaseminBatrk Yürüyüş ama hızlı hızlı yapılacak nefes nefese kalacak şekilde😅, merdiven inip çıkma, çömelerek ev süpürme, hurma yeme, ilişki, squat vs genelde işe yarıyor insanlarda
Mutlumklnc glcn_1289 aynı durumdayız sağlıkla gelsinler inşallah kendi sancılarıyla çok bekletmeden gelirler 🥰
Fidan4 Mutlumklnc biz de yarın 40 haftayı dolduruyoruz lekelenmemiz var normal doğumu bekliyoruz 🥰 bir taraftan süreç nasıl ilerler kaygısı bir taraftan hadi artık gelsin düşüncesi 😅
Mutlumklnc Fidan4 siz artık süreyi bitirmişsiniz inşallah biran önce kendi sancılarıyla gelip sağlıkla kucağımıza alırsınız 🙏🥰
1hamis1bebis Mutlumklnc evet Mart Mart derdik zaman nasıl geçti anlamadım 🙈🙈 bizde 37+5iz bakalım doktorumuz normal dogum diyor ben nasil yapcam cok tedirginim 🤢
Mutlumklnc 1hamis1bebis dimi ama Mart Mart dedik resmen geldi çattı 😂 valla aynı durumdayız normal dedi ama korku heyecan hepsi var inşallah çok bekletmez kendi istekleriyle gelir minnaklar 🥰
Rabis43 Mutlumklnc bizde bugün 38+0 olduk 4 gün once çatı muayenemi oldum uygunmuş 1 cm acıklık da varmiş bebek biraz iri olduğu icin doktorum uyarı verdi biraz dünde nişan geldi galiba tam anlayamadım çok heyecanlı çok stresli günler geçmiyor 😀😍
Mutlumklnc Rabis43 ayyy ne güzel en azından belirtiler başlamış maşallah 🧿 sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰 artık sıra bizde Mart anneleri olarak
hili61 Rabis43 merhaba bebişiniz kaç kilo benimki de iri biraz. O yüzden 40 olmadan gelsin istiyorum :)
Gulsum1205 Bizde 37 olacağız yarın ilk dogumum normal di şimdilik buda normal gözüküyor bişey merak edyorum ilk normal yapıp ikinci d3 de çatı muyane si yapıyormu doktor acaba 36 da gitim 38 de gel dedi o zmn bakar mı acaba çatı muyanesine
Mutlumklnc Gulsum1205 sağlıkla gelsin bebeğiniz bilmiyorum ki mantık olarak ilk normal olduysa çatınızda bir sıkıntı yoktur ama tabi belki bebeğin kilosu fazla ise muayene yapabilir 🥰
tubiii0106 Mutlumklnc insallah canm ya kuvez meselesini oglumda yasadm da kizimi alip sagsalim eve gelmek istiyorm allahin izniyle dua beklerim😊❤
Mutlumklnc tubiii0106 Allah bir daha yaşatmasın o zaman hiç bir anne küvez yolu beklemeden bebeğine kavuşsun 🙏 inşallah kızınızla birlikte evinize geçersiniz 🥰