Adonis01 Sibelylnaz Yaaa umarım cesaretimizi toplar hayırlısıyla gönlümüzden geçen şekilde doğum yaparız 🥰 Bu haftaya kadar normal çok istiyordum ama şimdi tırsıyorum 😁
defne09 Sibelylnaz 37+3 3275 Gr kızım doktor artık irileşmese iyi olur dedi.🤣 Ben daha erken diye hiçbişi yapmıyorum ama yapmaya başlayacağım
Cramel Bernanisa valla hiç bir gram korkum yok çok rahatım ilkinde de öyleydim. Suyum geldiğinde bile çok sakindim. Doğururken de öyle. Kolay olmasını ona bağlıyorum.☺️
Cramel Bernanisa amin canım inşallah korkunu yenersin normal doğurursun. 2. Doğum daha kolay oluyor diyorlar
Bernanisa Cramel ilk doğum çok unutabileceğim gibi değildi ama yine de bir cesaret 39+1 e kadar beklemeye kararlıyım gelmezse sezeryana onay vereceğim
Adonis01 Ayssmom Aa erken değil mi daha ? Benim doktor da eli kulağında dedi ama ben daha önümde zaman var gibi hissediyorum . Kanala mı yerleşmiş bebiş canım , doktor bir şey söyledi mi ?
Ayssmom Adonis01 açılmam yok kanaldada değil sadece baş aşağı yani karnım düşmemiş devamlı yalancı gün sancılarım geliyor neden öyle dedi bilmiyorum idrar eritrosit mi ne bende yüksek çıktı enfeksiyonum olduğu için mi öyle dedi acaba bilemedim ya da baktı 1 cm açıklık varsa beni telaşlandırmak istememiş olabilir
Cramel Adonis01 kendim yapmıştım ama çok zorlanmıştım bunda eşime yaptırsam diyorum ama iş başka yerlere gider her seferinde 😅😅
Adonis01 Cramel Ahahahaha 😁😁 Ben kendim denedim de çok zorlandım , belki de ilk olduğu için . Lavanta yapı mı zeytinyağı mı kullanmıştın canım ?
didemblr Adonis01 evet ben de eşime aldırdım aktardan almış canım. Deneyeceğim Allah nasip ederse doğumda 🤗
Mom81 Adonis01 bitki çayları hamilelikte zararlıymış acaba bunu içince bişey olurmu bide kaçıncı haftada içeceksiniz
didemblr Adonis01 Adonis01 canım bn tam 38 haftalıkken çatı muayenesi oldum onu da sancilarm vardı acile gittim dogum mu başlıyor acaba diye o zaman ebe yaptı. Kendi doktorum yapmadı nedense ultrasndan bakarak normal doguma uygunsun dedi bebisimiz de iri bebek değil zaten o yüzden de kolay olur diye düşündü galiba. Ultrasndan kemik yapısından vs de anliolarmis çünkü doktorlar. Neyse velhasıl kelam lafı uzatmiyim 🤗 ebe o zaman bakıp henüz açıklığın yok doğum başlangıcı değil demişti yalancı sancilarmis 🙈 senin yaralar nasil yaralar uçuk tarzında mı normal doğuma engel mi değil mi diye sordun mu doktoruna? Bir arkadasmda uçuk var çünkü o yüzden sezaryen demişti doktoru. Doğum sırasında bebeğe bulasabliyoms doktorlar risk almıyor o yüzden pek fazla
Adonis01 didemblr Canım acildeki bir doktor yara olduğunu söylemişti , kendi doktorum henüz yarayı görmedi . Çatı muayenesinde ona da bakıp ona göre karar veririz dedi . Umarım sıkıntılı bir yara değildir . Arkadaşının da çok ağrısı oluyor muydu canım ?
Adonis01 didemblr Kendin mi yapacaksın canım ? Ben ablama bıraksam doğum başladığında duaları okuyup suya koysa doğum bitince de sudan çıkarsa diye düşündüm ama bilemedim . Gerçi suyunu içen de oluyormuş sanırım
didemblr Adonis01 bir an önce kendi doktoruna göster canım bilgilendir ki ona göre doğum yolunu çizin. Allah’ım inşallah gönlüne göre verir tabiki 😊 yani o yaraları ile ilgili bir ağrı diyosan yok yaşamiyordu canimm
Adonis01 didemblr Çok teşekkür ederim canım , çarşamba günü bakacak doktorum . Allah hepimize hayırlı , sağlıklı doğumlar nasip etsin 🙏🥰
Adonis01 Happymam Canım buna daha bugün rastladım , öncesinde içmem gerektiğini bilmiyordum ve içmedim . Başlasam mı ki ?