Tubad Mucizeveannesi ben geçen gün çapa tıp fakültesine gittim kayıt açtırıp gebeliğimin başında yaptırdığım bütün tahlilleri bir kez daha yaptırmak zorunda kaldım! Sonuç ileri düzey ultrasona burada belki gün bulamazsınız çünkü çok yoğun ama mutlaka dışarıda yaptırın dediler ..
Mucizeveannesi Tubad o zaman buralarda yaptırmak zormu diyorsun ,yani Prof tan randevu alıp haftasında gittiğimizde 12.hafta diyelim,bakılmıyormuşum detaylı ,kafam bidünya☹️
Ilkgozagrimiz Mucizeveannesi detayli ulturason 18 ile 23. Haftalarda cekilkyomus bende cerrahpasa ali beye gificem 26 haziranda
Sema99 Kubra5193 kesinlikle katılıyorum Canım bn oraya gidiyorum çok ilğililer kesinlikle iki Doğum orda yaptım çokta memnunum
Sema99 Mucizeveannesi perinatoliji ye randevu alınmaz doktor yönlendiriyor zaten sana gün veriyor sen o gün gidip kayıt acıyorsun elindeki kağıtla
Sema99 Mucizeveannesi rendavu yok seni kadın Doğum doktoru yönlendirme yapıyor sen gidip diyorsun sana gün veriyor o gün gidiyorsun sana bi kağıt veriyor o gün geldiğinde gidiyorsun kayıt açıp kontrol oluyorısn
Sumeyyye Sema99 anladığım kadarıyla normal kadın doğumdan randevu alıcam doktor bana kağıt vericek o tarihte kağıtla gidip direk kayıt açtırcam dimi. Bide haftamdan önce mi gitmeliyim aceba yer yok felan derlermi yoksa 20. Haftadan sonramı gideyim sizce
Betul3425 Kubra5193 siz kendiniz mi gittiniz acaba? Bende 17+5 günlük hamileyim kanunide bana çok yakın
Sema99 Betul3425 ben Kanuni sultan Süleyman eğitim ve araştırma hastanesine gidiyorum çokta memnunum çokta iyi iki doğumumu orda yaptım üçüncü gebeliğim
Mucizelerim Sema99 merhaba Canım bende kanuni perinatolojiye gidiyorum ikiz oldugu için gercekten çok memnunum çok ilğililer. Dogumuda orada olacak inşallah bana dogumunu anlatırmısın aklımda çok soru var. Sezaryen mi normal mi yaptın. Hastane odaları 2 kişilikmiş ücret karsılıgı tek kişilik oluyor mu acaba
Ilkgozagrimiz Mucizeveannesi daha cok var ama detayli ulturason icin ben cok yere baktim devlet falan hemen veemiyolar randwvu bende cerrahpasadan ali beyden aldim randevu 122 lira kendisi cekiyomus herkesde cok memnun
Mucizelerim Mucizeveannesi canım senin yapman tek şey kanuni hastanesi kadın dogum polikliniginden randevu almak zaten riskli görürlerse seni direk perinatoloji bölümüne yönlendiriyorlar. ben oradayken mesela cift yumurta ikizlerinde risk görmediysek kabul etmiyoruz demişlerdi.
Mucizelerim Mucizeveannesi çapa, cerrahpasa ve zeynep kamildede varmiş bu bölüm hangisi yakınsa dedigim gibi randevu alıp git yönlendireceklerdir seni.
Sema99 Mucizelerim devlet olduğu için ücret Yok oda için ikisinde normal oldu benim son ana kadar normal doğum gözüyle bakılıyor ben ikisidir normal oldu ikinci doğumumda oğlum makattan geldi makata dayanmıştı onu dönerdiler normal doğum olsun die açılmada vardı çok şükür ikisinde sağlıklı çok ilgililer çok herşeyin detaylı bakılıyor en ufak bi şüphe varsa önlem alıyorlar ben suyum fazla olduğu için perinatoliji gidiyorum erken doğum riski vardı oda kalktı Doğum olabilir dedi
Sema99 Mucizelerim Doğuma girerken Doğum sırasında doktor bana çok güzel motive etti gerçekten güç verdi diyebilirim
Busra-Bulut Mucizelerim merhaba bende 25 Mart a 3 aydan büyük gebelik için randevu aldım dopler çektirmek için doğru mı aldım siz Dopler çektirdiniz mi Kanuni hastanesinden doktor randevusu ile mi çektiriliyor yoksa başka şekilde mi ?
Mucizelerim Sema99 benimkilerde ikiz oldugu için gidiyorum 36 da alırız erken gelmezlerse dediler. sezaryenle olucak inşallah. Odalar 2 kişilikmiş eşin yanında kalabildimi ? 2 bebekle benimle tek bir kişi ilğilenemez diye düşünüyorum 2. Refekatçiye ihtiyacım olucak gibi. Müsaade ediyorlar mı
Betul3425 Sema99 hangi doktora gidiyosunuz kadın doğumda ? Bende detaylı ultrason için kadın doğuma randevu almak istiyorum ama hangi doktora alsam bilemedim 😞
Sema99 Mucizelerim eş kalamıyor ama anne kalıyor Canım benim eşim ara ara gelip gidiyor du bişey ihtiyaçım varmı die