Kubra5193 Mucizeveannesi Kanuni Sultan Süleyman'ı siddetle tavsiye ederim. Gebe bolumu ozellikle perinatolojisi cok iyi . İlgileri harika 🙏🏻
Mucizeveannesi Zeysamim Zeynep kamildeki perinatoloji bölümüne direk randevu alınamıyor öncesinde ne yapmam lazım 😕
Tubad Mucizeveannesi ben geçen gün çapa tıp fakültesine gittim kayıt açtırıp gebeliğimin başında yaptırdığım bütün tahlilleri bir kez daha yaptırmak zorunda kaldım! Sonuç ileri düzey ultrasona burada belki gün bulamazsınız çünkü çok yoğun ama mutlaka dışarıda yaptırın dediler ..
Mucizeveannesi Tubad o zaman buralarda yaptırmak zormu diyorsun ,yani Prof tan randevu alıp haftasında gittiğimizde 12.hafta diyelim,bakılmıyormuşum detaylı ,kafam bidünya☹️
Ilkgozagrimiz Mucizeveannesi detayli ulturason 18 ile 23. Haftalarda cekilkyomus bende cerrahpasa ali beye gificem 26 haziranda
Sema99 Kubra5193 kesinlikle katılıyorum Canım bn oraya gidiyorum çok ilğililer kesinlikle iki Doğum orda yaptım çokta memnunum
Sema99 Mucizeveannesi perinatoliji ye randevu alınmaz doktor yönlendiriyor zaten sana gün veriyor sen o gün gidip kayıt acıyorsun elindeki kağıtla
Sema99 Mucizeveannesi rendavu yok seni kadın Doğum doktoru yönlendirme yapıyor sen gidip diyorsun sana gün veriyor o gün gidiyorsun sana bi kağıt veriyor o gün geldiğinde gidiyorsun kayıt açıp kontrol oluyorısn
Betul3425 Kubra5193 siz kendiniz mi gittiniz acaba? Bende 17+5 günlük hamileyim kanunide bana çok yakın
Sema99 Betul3425 ben Kanuni sultan Süleyman eğitim ve araştırma hastanesine gidiyorum çokta memnunum çokta iyi iki doğumumu orda yaptım üçüncü gebeliğim