melty 22+3 üz erken gelmezse 29 haziran olarak gözüküyor 🥰
İlk oğlumu Kasım bebeği diye bekliyordum 1 hafta erken doğdu Ekim bebeği oldu 😊

melty bende öyle oluyorum ya bazen hareketli oluyor bazen de çok hasreketlsiz o zaman da ben endişeleniyorum

melty bizimde doğum 6 haziranı gösteriyor dedi doktorumuz oğluşum erken gelmezse haziranda pazar günü 26 haftalık olucaz bazen kendini çok belli ediyor bazen çok az hareket ediyor ama bu haftalarda böyleymiş sanırım🥰

Hatice4446 27-28 kadar normal diyorlar canım , bir sorun yoktur inşallah

gulapikk Evet canım öyle diyorlar , inşallah oğlunu sağlıkla kucağına alırsın ☺️

melty 24. Haftaya başladık bugün. Doğum 18 Haziran gösteriyor. 🥰 Oğlum olacak Allah nasip ederse. Güzel gidiyor şimdilik. Pıt pıt hiç durmuyor akşamları🥰

melty yok bende almadım ama dün şöyle bir bakınmak için çıkıp fiyat falan baktım sanırım mart sonu gibi başlayacağım ☺️

Gizembuluttt Maşallah canım benim kızda öyle kıpır kıpır bir kaç gündür 😍😍

melty 21+3 haftadan selamlar 🥰 iyi diyelim iyi gitsin 😍 Bugün Tetanoz aşısı oldum Ağrım var biraz Onun dışında sorunumuz yok 1.5 aydır hastaneye gitmiyorum Çarşamba günü gidicem bakalm 🤭