Evet anneler nasıl gidiyor biz 23+2 haftalık olduk çok şükür şimdilik bir sıkıntımız yok , doğumumuz 24 haziran , tabi erken gelmezse 🌼 Sizlerin nasıl gidiyor? 🤰
Haziran anneleri 🌸🌸🌸
melty bebeğimi assagida hissediyorum cnm 21 haftadayim 26 Haziran’da doğacak inslah
Arifcaninannesi Bende hep aşağıda hissediyorum canım ☺️
melty ikinci gebeliğim cnm oğlum hep midemdeydi bu oğlumda çok assagida acaba erken doğum riski oluşturuyorum bilemiyorum
melty çok şükür canım bende 22+5 im, şükür ikinci kızımı bekliyorum. Şimdilik herşey yolunda, bende hep aşağıda hissediyorum 😇 alışverişe başladık ufaktan 😇
Arifcaninannesi Ben yakında kontrole gittim canım o zamanda öyleydi , bir sorun olsaydı doktorum söylemişti illa ki , inşallah bir sorun yoktur canım seninde ☺️
melty hareketlerini nasl hissediyorsun düzene bindimi artık biz 24 haftalığız
Mervemerve58 aynıyız canım
Mervemerve58 Düzensiz devam ediyor bazı günler aşırı hareketli bazende 1-2 gün duymadığım oluyor , sizin nasıl ?
melty Bizde bugun 25 haftalik olduk cok sukur her sey guzel gidiyor. 😊🎊
Krizantem_ Ne güzel , sağlıkla kucağınıza alın inşallah ☺️
melty aynıyız sizinle bizimde 25 26 haziran falan görünüyor doğum ☺️ Alışveriş işlerini naptınız acaba ☺️
melty benimde 27 haziran 🙂 doğumum çok güzel gidiyor haftaya detaylı gircem dua beklerim 😊
melty benimde kızım olucak çok güzel bir duygu deme 🥰
noktaninannesi Şimdilik pek bir şey almadım , bir kaç parça kıyafet falan aldım , nisan gibi almayı düşünüyorum çoğu şeyi , siz aldınız mı acaba?
Sehribannnn İnşallah herşey çok güzel geçer canım ☺️
Sehribannnn Evet gerçekten çok güzel 😍
melty 23+3 tahmini 22 Haziran ama daha erken gelcek gibi ultorsonda tahmini doğum tarihi 16 hazıran cıkıyor sezeryan istiyom daha erken olur 😂 hareketleri bi gün cok iyi 2 gün sessiz kaşıntılar başladı vücut yanmaları ve aşırı uyku modu hep ilk hamileliğim oğlum olcak ❤️💕
iremibrahim İnşallah herşey gönlünce olsun, hayırlısıyla kucağına al , benimde aksine uykusuzluk başladı önceden çok rahat uyurdum 😊