melty ikinci gebeliğim cnm oğlum hep midemdeydi bu oğlumda çok assagida acaba erken doğum riski oluşturuyorum bilemiyorum

melty çok şükür canım bende 22+5 im, şükür ikinci kızımı bekliyorum. Şimdilik herşey yolunda, bende hep aşağıda hissediyorum 😇 alışverişe başladık ufaktan 😇

Arifcaninannesi Ben yakında kontrole gittim canım o zamanda öyleydi , bir sorun olsaydı doktorum söylemişti illa ki , inşallah bir sorun yoktur canım seninde ☺️

melty aynıyız sizinle bizimde 25 26 haziran falan görünüyor doğum ☺️ Alışveriş işlerini naptınız acaba ☺️

melty benimde 27 haziran 🙂 doğumum çok güzel gidiyor haftaya detaylı gircem dua beklerim 😊

noktaninannesi Şimdilik pek bir şey almadım , bir kaç parça kıyafet falan aldım , nisan gibi almayı düşünüyorum çoğu şeyi , siz aldınız mı acaba?

melty 23+3 tahmini 22 Haziran ama daha erken gelcek gibi ultorsonda tahmini doğum tarihi 16 hazıran cıkıyor sezeryan istiyom daha erken olur 😂 hareketleri bi gün cok iyi 2 gün sessiz kaşıntılar başladı vücut yanmaları ve aşırı uyku modu hep ilk hamileliğim oğlum olcak ❤️💕

iremibrahim İnşallah herşey gönlünce olsun, hayırlısıyla kucağına al , benimde aksine uykusuzluk başladı önceden çok rahat uyurdum 😊