egemommm EymenAli21 teşekkürler sizde 🤗 kaldıysa gidin valla ama sanmıyorum kalabalıktı çünkü heryer,şansınıza artık😀
Gmommysboy _Mother_ ya bende aldım şoktayım 16.90fiyatı..kocaman kalın ve yumuşacık ..nohut battaniye göremedim görsem kararsız kalırdım kesin iyi ki huna denk geldim
zhrkhy Prenses21 Mavimmavimavi küveti bi önceki de bende almıştım ilk takmada biraz zorlayarak takılıyor küçük gibi ama ben zorla taktım bi kaç hafta takılı kaldı şimdi esnediği için girip çıkabiliyor isterseniz denemeye çalışın☺️
Rengin_ EymenAli21 Çok pahalı değil mi sizce ? Ben de aldım ama kararsız kaldım. Bir oyuncağın plastigi de asma yeri de eksik çıktı benim kutusundan
EymenAli21 Prenses21 çok büyük değil altı çokda kalın değil ama 4 aya kadar en azından kullanır çok şirin ama ben beğendim 🤗
Aysenurr123 Mavimmavimavi benim oldu biraz geedirerek takılıyor ilk ucu takıyorsun ilk 2 kerinarını da takıyorsun yavas yavas çekiştire çekiştire oldu
EymenAli21 Rengin_ bence çok uygun aynısını başka bı yerde 130 dediler bende hepsi tam çıktı canım 🤷🙈