EymenAli21 Kimler neler aldı resimleri alalım ay çok güzel şeyler vardı sabahın 9:30 dikildim kapısına topladım ne varsa geldim ihtiyaç olan oyun halısına yetiştim çok şükür çok istiyordum onu🤭🤗😄resimde atıyorum hemen🤭🤭
midekoruyucu EymenAli21 hahahaha kız ben 8:20de dikildim kapıya 😂 meğer 10da açılıyormuş 😂 Allahtan 2 arkadaş buldum kendime 1,5 saat kapıda lafladık 😂😂😂😂😂
EymenAli21 midekoruyucu 🤣🤣🤣🤣kız doncan sabah sabah 10 da aciliyo bende eşimle 9:45de kapidaydim içeri bı giriş vardı kapı açılınca seferogullari telliogullari gibiydi millet valla eşim karnina dikkat et deyip durdu biri çarpsa kıyameti koparır🤣🤣🤣neyseki yetiştik kapış kapış ti herkes 🙈🙈🙈
midekoruyucu EymenAli21 9:45te bizim bime yaklaşmanın imkanı yoktu iyiki e erken gitmişim 😂 en önde olmama rağmen hurraaaaa 😂 arkadan bi teyzeyle yapışık ikiz gibi girdik içeri 🤣
enisenalbant Bende işime yarayacak şeyleri aldım hepsi ile aşk yaşıyorum , Anne yanı yatağı-ağız mendili-patik-nevresim takımı-nohut battaniye-5li hastane çıkışı-1 tane de yelek aldım küçük yeğenime😂😂 190₺ tl bıraktık geldik🙈🙈
EymenAli21 https://imgyukle.com/i/L6WrCo bu battaniye çok güzel bayıldım buna nohut battaniyedende aldım ama bu daha kalın yumuşak tavsiye ederim pembeside var fiyatı çok uygun 20tl😊
_Mother_ EymenAli21 kalınlığı nasıl canım benim bebeğim Nisan da doğacak 1 tane nohut 1 tane peluş 1 tane de brnye battaniye aldım sen kalitesi iyi deyince alsam mı dedim acaba ondan da 🤣😂
_Mother_ egemommm nevresim takımının kalitesi çok iyi gerçekten ben daha önceden almıştım doğum az kaldı diye çıkarttım yıkayıp ütüledim gerçekten çok beğendim
EymenAli21 egemommm parayı bitirdim tekrar gidip alasim var bisiler daha 🤭🤭😄😄😄😄güle güle kullanın çok güzeller 🤗
EymenAli21 _Mother_ valla al canım zarar gelmez inan battaniye kullaniliyo ve inan yeri çok güzel kalın ve yumuşacık diğeri kirlenir bişi olur kaçırma derim🤗
Gmommysboy _Mother_ ya bende aldım şoktayım 16.90fiyatı..kocaman kalın ve yumuşacık ..nohut battaniye göremedim görsem kararsız kalırdım kesin iyi ki huna denk geldim
EymenAli21 _Mother_ beşik alırken yorganı çarşaf yastikda birlikteydi ama yorganı küçük eni dar özellikle alınan nevresimler uymuyo baştan yorgan nevresim almam lazım sanırım binde yorgan varmiydi hatırlamıyorum alan varsa nasıl onlar
egemommm _Mother_ bana bir takım hediye gelmişti 2 takımda ben almıştım bu aldğımı yazın köye gittiğimde ordaki beşiğe sereriz diye aldım ama gerçekten çok beğendim 90 tl ye aldğmdakinden bile 2 tane yastık kılıfı çıkmadı,bunu götürmeye kıyamayıp onu da kullancam sanırım 😀😀
egemommm EymenAli21 teşekkürler sizde 🤗 kaldıysa gidin valla ama sanmıyorum kalabalıktı çünkü heryer,şansınıza artık😀