midekoruyucu EymenAli21 9:45te bizim bime yaklaşmanın imkanı yoktu iyiki e erken gitmişim 😂 en önde olmama rağmen hurraaaaa 😂 arkadan bi teyzeyle yapışık ikiz gibi girdik içeri 🤣
Selinozsoy EymenAli21 Ben zıbın, ağız mendili, biberon kurutucu ve nevresim takımı aldım daha önce gelenlerden baya bişey almıştım şuan sırf ucuz diye gittim bunları aldım😂
Aysenurr123 Mavimmavimavi benim oldu biraz geedirerek takılıyor ilk ucu takıyorsun ilk 2 kerinarını da takıyorsun yavas yavas çekiştire çekiştire oldu
zhrkhy Prenses21 Mavimmavimavi küveti bi önceki de bende almıştım ilk takmada biraz zorlayarak takılıyor küçük gibi ama ben zorla taktım bi kaç hafta takılı kaldı şimdi esnediği için girip çıkabiliyor isterseniz denemeye çalışın☺️
Ebrulisss Bende yetistim valahi sabah 9 bucukda dikildim kapiya . Mama sandalyesi minderi , iki adet müslin örtü , agiz mendili , mama tabagi , yastik 😂🤭 Kullanmak nasip olur insallah hepimizeee 😘🥰
EymenAli21 Rengin_ bence çok uygun aynısını başka bı yerde 130 dediler bende hepsi tam çıktı canım 🤷🙈
Elif_kaya Rosa32 bende küvet takımı aldım geriye en son kalan ucunu takamadım ilk başta ama gerdirince takılıyor canım
Ortmenanne16 EymenAli21 bende uyku tulumu aldım diğer katalogda bende almıştım birçok şeyini malum benim doğuma 18 gün kaldı ama uyku tulumu çok ideal yaz için kolsuz sırtı açık derdim olmaz diye aldım oğluma 🙏🙏
archerwoman ExcitedMom o yastıklar ne işe yarıyor acaba? Baby nesti ve aktivite matını ben de aldım çok güzeller güle güle kullansın bebeğiniz ❤️