Sibelezgi tinymom ben 33+6 oldum 2 haftadr tikaniyor sol ayrica kanamada oluyo burnumda sadece tikansa yine iyi.doktor nirmal dio ama iste zorlanio insan ins gecer
Ozgeyilmaz22 tinymom ah ah bide bana sor benim burnum açık ama kuru gece bogaz kuruluğundan ölüyorum hemde Nası kuru sürekli nemlendirici sürüyorum ama faydası yok doktorda olacak diyor ama sana önerim yastığına bir iki damla nane yağı da damlatabilirsin çok iyi gelir
endobeybi tinymom zaten alerjik bi yapım var bahar yaklaştı, gebelikle beraber benim de sıkıntılarım arttı. Ben sinüs rinse kitleriyle burun içini yıkıyorum her gün. Yatmadan önce de burun spreyi ve burun bandı kullanıyorum
Ozgeyilmaz22 tinymom ay doğrudur ya ban bende burun kuruluğuna ve bu kuruluğun sebep olduğu açıklığa o kdar rahatsız edici ki anlayabiliyorum seni ne diyeyim hanımlar cekeceğiz doğuma kadar 🙂🥺
Gokyuzunuopmekisterdim tinymom dik yatmaya çalışın bendede aynı sorun var doktor söylemeden wix veya başka bi ilaç kullanmayın derim
secondbaby tinymom gun icinde gece ki kadar tikanmiyorum canim mecbur kalirsam alerji hapimi aliyorum ama senin alerjin yoksa sadece hamilelikten kaynakli bi tikanmaysa okyanus tuzlu sprey rahatlatiyor bence
endobeybi tinymom doktorum kullanmamı söyledi. Tıkanıklık ve kuruluktan burnumun kanadığını söyledim, sinüs rinse kullanarak yıkamamı, sterimar kullanabileceğimi ve burun bandını önerdi. Zaten kimyasal vs bişey yok bunlar arasında. Ne zararı olabilir ki
Zeynepsuveannesi tinymom ben 2 hafta çektim yarım saatte bir kalkıp su içtim burnumu yıkadım yastigina viks yafa varsa at kestanesi kremi peceteye sür koy cnm burun tıkanıklığına çok iyi geliyor bir de yatak odanı her gün mutlaka havalandir