endobeybi tinymom doktorum kullanmamı söyledi. Tıkanıklık ve kuruluktan burnumun kanadığını söyledim, sinüs rinse kullanarak yıkamamı, sterimar kullanabileceğimi ve burun bandını önerdi. Zaten kimyasal vs bişey yok bunlar arasında. Ne zararı olabilir ki
Ugurhilal tinymom bende bir ay boyunca hem burun hem kulağım tıkandı gerçekten duyamıyordum kaynar suya viks atıp buharını soludum bir gram işe yaramadı o kadar halen tam geçmiş değil ama kesinlikle sıcak bi duş rahatlatıyor bu dönemde elimden geldiği kadar ilaç almadım sıcak içecekler tüketerek toparladım umarım bu durumda olan herkes biran evvel atlatır 🥰geçmiş olsun size de
tinymom Ugurhilal aynıni şekilde ya kulakta tıkanıyor kaşınıyor ama her akşam sıcak bişeyler tüketmeyi bende bi deneyeyim teşekkür ederim 🤗
Rolria tinymom Bende çekiyorum gün içinde düzeliyor ama sabah kalkınca hep tıkalı oluyor ve bogazimda kup kuru kalkıyorum. Yaptığımı yukselttim ama pek yararı olmadı .Doktorum burun spreyi verdi ama kullanmak istemedim. Öyle geçiyor günler bol su içiyorum kalkıp kalkıp 🤷🏻♀️
Suzii-90 tinymom bastan beri var canim 29 haftalık olduk hala var burnuma su çekip temizliyorum çaresini oyle buldum birde 2 yastıkla yatiyorum asla yatamazdim önceden o da iyi oluyo
Dyguklc tinymom bende de var bend kaloriferlere su havalandjrma suluk gibi seyler varya ondan astim bi nebze rahatladjm doktorum normal oldugunu deniz suyu gibi dogal seylerle burnumu acmami soyledi bi sprey falanda vermedi 31 haftaligim valla basindan beri cekiyorum axaba su havalandirma cihazları varya ise yararmi diyorum ama bilemiyorum
NilDenizpksr tinymom Alerjik astımım var 9 haftalık hamileyim ve geceleri burun tıkanıklığı yüzünden asla uyuyamıyorum