mercimekkoftesi1 20 haftalık oldum, 4 haftadır bende de var burun tıkamıklığı ama bi çözüm bulamadım 🤦🏻♀️
Yaren_garip Bende de çok fazla tıkanıklık var ayrıca mevsimsel alerjim ve kemik eğriliği var hep tıkalı gibi konuşuyorum ama şu aralar çok fazla rahatsız etti ve burun spreyi şıktım bir sorun olur mu bebeğime vicdan azabı çekiyorum şuan
Momayse tinymom bende de ara ara oluyor burun tikalı olunca uyurken agızdan nefes almaya calısıyorum o zmnda bogazım kötü oluyor faranjitim oldugu icin.. ben cözümü 1 bardak suya 1 tatlı kasıgı tuz birazcıkta sirke koyup önce gargara yapıyorum kalanını da burnuma cekiyorum burnumu sızlatıyor ama o kadar güzel aciyor ki
Momayse tinymom sabah aksam yapıyorum eger cok kötü olursam yoksada yatacagım zaman yapiyorum cok iyi geliyor burnum tikalı gibi olunca bas agrim oluyor özellikle iki kaşımın ortasında onu bile rahatlatiyor
cansuyldz33 tinymom yok burun spreyi yok okyanus suyu vs. Hicbiri gecirmedi hala cekşyorum 2 3 hafta kadar bitti sanmısfım tekrar basladı
Beyza52 tinymom ben 5 aydır çekiyorum ve inanki bi çözümü yok ilk 3 ay tıkalıydım şimdi iki aydır akıyo 34 haftalığım ve çok zor bi süreç rinit alerji