dugmeninannesiii küçük kuzu ya ben olsam almazdım şahsen içinde de doğru düzgün cep falan yok 20 lira daha ver başka biyerden al derim. Ben e bebek indiriminden almıştım çok beğendim 100 tl lik aşışverişe 29.90dı mükemmel diyebilirim ama dediğim gibi beklenti de önemli böyle şeylerde benim aldığım bana göre çok güzel ve benim ihtiyacımı fazlasıyla karşılayacak kalitede ve kullanışta
Bimciler
Bimin önünde acayip kuyruk vardı anne yanı yatak ve BEBEK yıkama küveti aldim
- Düzenlendi
Ben de eşimle gittim mama sandalyesi minderi alacaktım bulamadık ama bir sürü şey aldık. Oyun şeyleri falan filan inşaAllah çocuk oynar onlarla oyun halısı işe yarıyor mu eşim çocuğun oyuncağı yok diye be görürse aldı durduramıyrum
2 müslin bezi ve küvet seti aldım. Küvet seti hem kaliteli hem uygun.müslinler sert ama pusat üzerine örtmeye falan işe yarar. Bence alın 14 liraya ne alınıyor kı
Bsmlh burdakide öyleydi. Ben beğendim duruşunu
cgdm-trzi ya bohut battaniye yoktu başka bi battaniye vardı kocaman ve yumaşak ondan aldım..bu nohut battaniyenin fiyatı ve ölçüsü nedir acaba? 10.05te bimdeydim ne ara aldılarda çıktılar gittiler müslün desenleri burda görüyorum akdkflsl
- Düzenlendi
mucizemm01 yeşil montlu 😂😂 beyaz altlı kavga eden 😂😂😂😂 yeni açılan bimdeydim
minisinannesiiii kanz bebek çantası, müslin bezi, şişme yelek, dolap düzenleyici aldım. Çok kalabalıktı çanta zor buldum eşimle gittim 😊
Benim aldıklarım;
Mama sandalyesi
Oyun halısı
Alt pijama takımı
İkili pijama takımı
Üçlü yelekli takım
Penye tulum
Eğitici kitap, puzzle ve renkli halka oyuncaktan aldım
Penye elbisede aldım ama iade edeceğim
- Düzenlendi
Yazmaktansa görsel atmak daha mantıklı sanırım 😂
valla gördüğüm hoşuma giden herşeyi aldım .
bir çamaşır sepeti aldım içine aldığım herşeyi doldurdum , 3 trko patik 1 çift zıbın 1 pjma tak.
1 ikili alt 1 battaniye 1 nohut bat 2 havlu 1 önlük 2 çorap 1 emzik 1 biberon 1 kırlent 1 pızzle 1 havuz topu 1 oyuncak 4-5 tane küçük kitap 1 tulum 1 3 lü takım 1 nevresim 1 yorgan 1 yastık 2 tane 5li takım 1 mama sandalyesi minderi 2 müslin sanırım bu kadardı aldıklarım baya içime sindi aldım .
ailem de babynest reflü yatağı alt açma ve bir kaç bişey almışlar uyku tulumu mendil ceket gibi . Çok güzel oldu mis gibi .. allah içinde görmeyi nasip etsin 😍 sağlıkla giyeceği günleri görmeyi nasip etsin ..