Ozgemom Meyracukurmaraz acaba bizimdir mesai saatleri içi dışı farkediyormu bunlar hakkında bilgi vermediler sadece normal doğum sezaryen dediler okadar sormam lazım bunları
mrymktl benim hastanem 13000 normal ve sezaryen aynı fiyat ben vereceğim o parayı kızlar doktor çok önemli benim için güvendiğim doktor için kabul ettim
Gulcan34_ İstanbul sultangazi medigold hastanesi muayene 100 TL normal dogum 1300 TL sezaryen 1800 TL
Aysn0232 Gulcan34_ benim annemlerde Sultançiftliği nde oturuyor annem iki kardeşimi orda doğurdu bende gittiğimde İstanbula oraya kontrole gidiyorum🥰 güzel sakin biyer
Meyracukurmaraz Kızlar doktor evet çok önemli ama ben hemşireyim çok fzla doğumlar girdim asıl önemli olan ebeler sizinle uzun saatler beraber olan kişi ebeler onları doğumdan önce tanıma şansınız olursa tanışın derim
Tugce0210 Benim 11bin Ankara memoriel de doktorumun özel muaynanesi var kendisi memorielde yaptırıyormuş mecburen vericez
mjora Bahçelievler hizmet hastanesi normal 5500 sezeryan 6670 isteğe bağlı sezeryanda ekstra ücretlendirme var bir de 💆🏼♀️
Ozgemom mjora Allah kolaylıklar versin muane ücreti ayrı doğum ayrı bazı hastanelerde mesai saati dışı bile ücretli üzücü😒
Milenka Ozgemom emseyde İstanbul’da Normal doğum 5000 İsteye baglo sezeryan 8000 Zorunlu sezaryan 5500
Elffnur Ozgemom suda doğumda var canım oda o civarlardaydı şaka gbi gerçekten ona verceğme yeni eve geçicem doğum zamanımda koltuk takımımı değştrirm😂😂
Ozgemom Elffnur suda doğum ozaman daha mantıklı en azından sorana suda doğurdum ondan fiyat böyle derdin😂😂
Burcinisp88 Elffnur aaaa ben fiyat aldım 8000 fiyat verdiler. 1000 tl de epidural parası. Doktorundan fark ediyor herhalde
Elffnur Burcinisp88 ben başhekimine gidiyorum canm olablr bende bu şeklde duymştm bidaki gidişmde detaylı sorucam
Ozgemom paradiseeeeee evet internetten baktığımda çok şikayet olduğunu bende gördüm ama komşumuz burda doğum yapmış gayet memnundu aynı şekilde eltimde daha önce bu hastaneye gidiyordu bu hastanede gidilmesi gereken 2 doktor var biri benim doktorum Melih bestel diğeri Ahmet Mahmutoğlu bunlara gidip memnun kalmayan kesinlikle yok tavsiye ederim😇