Ozgemom Tahaninannesii devlet hastaneleri doğum konusunda rezalet olduğu için herkes özellere yöneldi bu yüzden bu fiyatlar bu kadar Yüksel olduğunu düşünüyorum özellikle pandemiyi kullanıyorlar gibi🤷🏼♀️
Evremadas Ozgemom normal 4.000, sezeryan 4500, epidural normal 5300 benim gittiğim hastanede mesai saatleri dışında olursa doğum +900tl ekleniyormuş ve zorunlu covit testi 450tl. Doktorumdan memnun olmasam evde kendim doğuracam resmen🤣🤣🤣
Mervee26 Ozgemom benim sorduğum 3 hastanede de ayrı fiyat verildi epidural için. Onu da sorun isterseniz ama doğum ücretine kıyasla çok daha düşük ücret çıkacaktır.
Ozgemom Mervee26 bi sonraki kontrolde onuda sorayım bana sadece normal sezaryen fiyatı verdi bende demekki farketmiyor deyip sormadım belkide aksinden korktum😂
Ozgemom Elffnur acaba suda doğumda ne kadar farkediyor okadar para vermişken biraz zenginlik yaşamak isterim😂😂😂
Elffnur Ozgemom suda doğumda var canım oda o civarlardaydı şaka gbi gerçekten ona verceğme yeni eve geçicem doğum zamanımda koltuk takımımı değştrirm😂😂
Ozgemom Nur_grvn bencede çok fazla zaten kontrollerde bizim üzerimizden yeteri kadar para kazanıyorlar😒
Haticeyuce31 Ozgemom norml canim hemen hemen o fiyatlar benim gittiğim hastanede nasip olursa haziranda dogumum fiyatları sordum paket halindeymis 3.500 norml içinde oda parasi hastane masrafları doğumdan 1 ay sonrasında kadar anne ve bebeğin bakımları muayeneleri falan hepsi içindeymiş mecburi sezeryan olursa oda paket halinde 4.000 isteğe bağlı sezeryam olursa paket halinde 5.000 TL imiş
Ozgemom Haticeyuce31 benim sadece doğum ücreti diye söylediler ama buradaki arkadaşların fiyatlarını görünce bizim baya iyiymiş gerçi 7 ay sonrasında zam gelmezse inşallah😂
Meyracukurmaraz Ben gaziosmanpaşa Avrasya hastanesine gidiyorum muayene ücreti 175 TL normal doğum 3500 zorunlu sezeryan 4000 TL mesai saati haricinde olursa 400 TL ekstra bu fiyatlar sigortası olanlar için sigorta yoksa daha yüksek fiyatlar
Ozgemom Meyracukurmaraz acaba bizimdir mesai saatleri içi dışı farkediyormu bunlar hakkında bilgi vermediler sadece normal doğum sezaryen dediler okadar sormam lazım bunları
endobeybi Ozgemom normal gayet uygun bence. Ben söylemiyim şimdi ne kadar ödediğimizi de, olay çıkıyo sonra 3 gün konuşulur yine 😂 hastaneden memnunsanız makul fiyat 😌💐