Tekmile11 Ozgemom canım Reyapta indirim varmış sanırım fiyatları düşürmüşler , normal 2000 sezaryen 2500 müş bende yeni başladım orda mesut hocaya , daha detaylı sorma fırsatım olmadı ama fiyatlar dediğim gibi , bende 7+2🤰🏼
Elffnur Burcinisp88 ben başhekimine gidiyorum canm olablr bende bu şeklde duymştm bidaki gidişmde detaylı sorucam
Burcinisp88 Elffnur ben yeni fiyat aldım. Geçen sene ile aynı söylediler hatta. Ama başhekim farkı olabilir tabi
Mensure123 Nur_grvn koru 4600 ise çok uygun hangi doktora sezeryan olacaksınız aydan birinşm bi kaç doktorun çok daha uçuk fiyatlar DİE biliyorum
Nur_grvn Mensure123 Murat Polat benim doktorumun adı. Ben Sincan koruya gidiyorum cankayaya falan gitsem baya pahalı olur yine
Nur_grvn Mensure123 gerek yok aynı koru sonuçta. Bu doktorlarda orada olmuş olsaydı 8/9 olurdu fiyat yine sırf yer degisikliginden böyle
Ezgitpc Ozgemom gayet normal kızımda ben 3000 TL ye yapmıştım 2 sene önce şimdi 5 6 ve üstü altına daha hiç denk gelmedim ha bi de covid 19 testi paraları var 😂