Bfduam metehaninannesiii Sonuç olarak hayırlı haber olması güzel tabi o ayrı boyutu da, benim durumla alakalı cevap olmadığından canım sordum. Son ilişki üzerinden kaç gün geçtiğinde kanda bu değer çıktı diye çünkü benim ne adetim geliyor ne kanda pozitifi görüyorum o yüzden önemli idi son ilişkiden kaç gun sonra kanda çıktığı.
metehaninannesiii Bfduam valla canım bizim düzenli bir ilişkimiz vardı yani adetim 10 gün geçti evde test yaptim hemen pozitif oldu ertesi günde kan verdim beta degerim 15000 cıktı kan verdin mi sen
Bfduam metehaninannesiii yani burda af edersin her detayıda yazamıyor insan. Genel sorulabiliyir ancak. Adetim geçtikten sonrada birliktelik oldu mu senin? Belki o zaman bile kalmışsındır. Benim son birliktelikten 9 gün kadar sonra negatifti. Evet kanda çıkmadı. Adetim geçiyor hala.
Bfduam Dilarasoydan Zeynepz Sssevgiii nazmiyeee Rukisira spiker_anne metehaninannesiii momsboys BsraAktr NaneLimon36 archerwoman Fatos_teke46 Ve postumdaki tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum cevaplarınız için. Bu postu yazdıktan sonraki gün 6 gün gecikmeyle adet oldum. Sanki postu açmamı bekliyormuş gelecek olan:) Bebek düşüneli adet döngülerim değişti, genelde erken gelirdi, ilk defa bu kadar geciktiğinden bu postu açmıştım. Günceli haber vermek istedim. Tekrar teşekkür ediyorum her yorum yazan arkadaşlarıma.
Bfduam EsrSvm aynen canım çok iyi anladım beni, tam olarak o detayı kast etmiştim. Bunu yaşayan biri umarım çıkar cevaplar. Aynen bu arada mottomuz, hep beraberiz bu süreçte azizim:)
Sssevgiii EsrSvm yumurtlamamı ve çatlamamı testte gördüm adet döngüsünün 21. Gününde gerçekleşti aslında geçte yumurtlamadım ama neden geç döllenme oldu bilmiyorum ama pekte önemi yok benim için son ayıma girdim doğumu bekliyorum😃😃
Bfduam Sssevgiii benim soruma cevap olabilir senin durumun, tarihini biliyorsun ama geç döllenme olmuş buna rağmen testte kaç gün sonra çıkmıştı son İlişkiden? Son cümlen içinde:) senin için pek önemi yokta doğum yaklaşmış, ama benzer durum yaşayanlar için önemi var işte:)
metehaninannesiii Bfduam yok adetim geçtikten sonra da birliktelik olmadı ben ha bugün ha yarın olurum diye adet diye bekledim sonra yaptım
Bfduam Bfduam aynen bende ha bugün ha yarın diye adet olmayı bekliyorum. 10 gün sonra yüksek çıkmış senin değerin.
Sssevgiii Bfduam bak şimdi ovülasyon test mantığı şöyle yumurtlama gününü görürsün ve o günden itibaren değerlendirmen gerekir testte çatlamayıda görmen lazım. Benim yumurtlama tam 3 gün sürdü yani 72 saat 4. Günde çatlamam oldu ilk ilişkiyi saydığımda tam 13. Gün kan verdim 28 çıktı sonra 2 günde bir arttı zaten. Ama geç döllenme durumu geç yumurtlayınca oluyormuş belki yumurtlama 3 gün sürdü diye geç olmuştur ama mantıklı gelmiyor yine. Ben en iyisi yarın bi doktoruma sorayım bu durumu kontrolüm var hepimiz aydınlanmış oluruz😃
BsraAktr Bfduam merhaba, ben ilişkiden 11 gün sonra kan verip o şekilde öğrenmiştim regl tarihime 7 gün vardı öğrendiğimde 😊
BsraAktr Bfduam ilişkiden 11 gün sonra ve regl tarihime 7 gün kala kanda ilk değerim 32 çıkmıştı canım
Bfduam Sssevgiii Yumurtlama/ çatlama total 4 gün sürmüş, Ilk ilişk de 13 gün önce ise, Çatlamadan kan verdiğin tarih arası 9 gün. Burda da tek soru kalıyor, çatlama günü son ilişki miydi kan verdiğinde? Beyin yandı di ki şu hesaba bakınca:)
NaneLimon36 Bfduam yumurtlama üzerinden 8 gün geçmişti yani adetime 6 gün vardı demek oluyor bu durum zaten çoğu insan bu şekilde öğrenebilir çokta erken değil yani
Beyza52 Bfduam benim iki ilişkim oldu gün aşırı biri 13 gün sonra biri 11 gün sonraydı ilişkiden 39 betayla öğrenmiştim ama bi hafta geç dönlenme şu an 34 haftalık gebeyim
nazmiyeee metehaninannesiii metehaninannesiii ben adetime 5 gün kala yaptım testi yaptım 10 gün geçince tabiki normal o kadar değer çıkması 🥰
metehaninannesiii nazmiyeee sağlık ocaginda ki doktor değerin baya yüksek ikiz olma ihtimali var ama yinede bu kesede belli olur demişti kontrole gittiğimizde yoktu
Almla Bfduam hayr görmedi canm ay zaten ben salı verdım ya Cuma yerıne persembe verdım arada bir gün var hemde Başka hastanede verdım en azından bir günde Bile artış var 🤲amin canım
OzgeAlya Bfduam Benim adetime 2 hafta kala oldu galiba suanki hamileliğim kan vermiştim adete 3 gün kala çıkmadı hiç ama şuan da günü gününe uyuyor gebeliğim hiçbir şey anlamadım yani