Zeynepz Almla benim iki gün sonra 58 çıkmıştı ama sen bizimle kıyaslama yüzde 60 artış yeterli diyorlar burda çok okudum
Almla Zeynepz ama o kadar olmadı galıba ama geç döllenme de olablır kanamam felan olmadı doktor da rahim duvarın kalınlaşmış bu çok güzel dedi ama bide farklı hastanelerde verdım
Zeynepz VeraVrea hayır rahme tutunmadan başlar hcg doktorum söyledi hem öyle olsaydı dış gebelikte bebek rahme tutunmayıp tüplerde kaldığı halde hcg salgılanmazdı değil mi ?
VeraVrea Zeynepz benzer sey zaten döllenip yerlesmesi, yanlıs yerde konumlanıp orda salgılıyor farkı 1-2 gün olabilir
Bfduam EsrSvm merhaba canım seni burda görmek güzeldi:) Tekrar kan yaptırmadım, adet olmazsam.4, 5 gün sonra yaptırayım diyorum. Idrarda çıkmadı bugün. Ne adet oluyorum ne pozitiflik var, bekliyoruz bakalım.
Bfduam NaneLimon36 kanda son birliktelikten 8 gün sonra bu kadar düşükken değer, idrarda kaç gün sonra çıktı, test yaptıysan tabi.
NaneLimon36 Bfduam kanda bakıldı o yüzden idrarda merak etmedim ama adet günümde test yaptım orda da çıktı. Ben kanda tamamen tesadüfen öğrendim pıhtılaşma için kan verecektim o sırada öğrendim
Bfduam metehaninannesiii adet geçmesinden ziyade son ilişkiden kaç gün sonra kanda bu değer çıktığı önemli, çünkü benimde geçti ama negativ kanda. Sizin son birliktelikten kaç gün sonra kanda çıktı?
metehaninannesiii Bfduam bizim düzenli ilişkimiz vardı önemli olan ne zaman olduğu değil oldu cok sukur
Bfduam NaneLimon36 yani kanda çıkınca gerek kalmamıştır zaten. Gerçi senin adet fecikmende olmadolmadan öğrenmişsin, son ilişki sonrası 8 gün sonra kanda çıkması hemen çıkmamış yani bu soruma kısmen cevap, bir kaç günlük ilişki kanda çıkmıyormuş.
Almla Bfduam inşallah canm ya ama faklı hastanelerde verdim için aynı hastanede bir daha ver dedı doktor inşallah pazartesıye kadar artış olır
EsrSvm Bfduam Geç döllenmeyle alakalı benimde bilgim çok yok canım.Ben geç döllenmenin geç yumurtlamayla alakalı olduğunu düşünüyordum.Ama burada bir arkadaş yazmıştı ovulasyonla yumurtlama tarihi belli olduğu halde gebelik oluştuğunda doktor geç döllenme demiş.Bunu yaşayan biri açıklarsa daha sağlıklı olur tabi.Bu yüzden senin adına umutluyum açıkcası ☺️ Olmasa bile hep birbirimize söylüyoruz,inşaallah en kısa zamanda olacak 🤲🏻❤️
Bfduam Dilarasoydan Zeynepz Sssevgiii nazmiyeee Rukisira spiker_anne metehaninannesiii momsboys BsraAktr NaneLimon36 archerwoman Fatos_teke46 Ve postumdaki tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum cevaplarınız için. Bu postu yazdıktan sonraki gün 6 gün gecikmeyle adet oldum. Sanki postu açmamı bekliyormuş gelecek olan:) Bebek düşüneli adet döngülerim değişti, genelde erken gelirdi, ilk defa bu kadar geciktiğinden bu postu açmıştım. Günceli haber vermek istedim. Tekrar teşekkür ediyorum her yorum yazan arkadaşlarıma.
NaneLimon36 Bfduam yumurtlama üzerinden 8 gün geçmişti yani adetime 6 gün vardı demek oluyor bu durum zaten çoğu insan bu şekilde öğrenebilir çokta erken değil yani
Almla Bfduam hayr görmedi canm ay zaten ben salı verdım ya Cuma yerıne persembe verdım arada bir gün var hemde Başka hastanede verdım en azından bir günde Bile artış var 🤲amin canım
Bfduam metehaninannesiii Sonuç olarak hayırlı haber olması güzel tabi o ayrı boyutu da, benim durumla alakalı cevap olmadığından canım sordum. Son ilişki üzerinden kaç gün geçtiğinde kanda bu değer çıktı diye çünkü benim ne adetim geliyor ne kanda pozitifi görüyorum o yüzden önemli idi son ilişkiden kaç gun sonra kanda çıktığı.
Bfduam EsrSvm aynen canım çok iyi anladım beni, tam olarak o detayı kast etmiştim. Bunu yaşayan biri umarım çıkar cevaplar. Aynen bu arada mottomuz, hep beraberiz bu süreçte azizim:)
Sssevgiii EsrSvm yumurtlamamı ve çatlamamı testte gördüm adet döngüsünün 21. Gününde gerçekleşti aslında geçte yumurtlamadım ama neden geç döllenme oldu bilmiyorum ama pekte önemi yok benim için son ayıma girdim doğumu bekliyorum😃😃
kubrakokcan Bfduam benim adetime 3 gün kala yaptırmıştım. 54.8 çıkmıştı. 3 gün sonra bir daha yaptırdım yükseldi 🥰