metehaninannesiii Bfduam yok adetim geçtikten sonra da birliktelik olmadı ben ha bugün ha yarın olurum diye adet diye bekledim sonra yaptım
metehaninannesiii nazmiyeee sağlık ocaginda ki doktor değerin baya yüksek ikiz olma ihtimali var ama yinede bu kesede belli olur demişti kontrole gittiğimizde yoktu
Bfduam Sssevgiii Yumurtlama/ çatlama total 4 gün sürmüş, Ilk ilişk de 13 gün önce ise, Çatlamadan kan verdiğin tarih arası 9 gün. Burda da tek soru kalıyor, çatlama günü son ilişki miydi kan verdiğinde? Beyin yandı di ki şu hesaba bakınca:)
Sssevgiii Bfduam evet canım çatladıktan tam 9 gün sonra kan verdim ama ben ilk ilişkiyi yumurtlamanın ilk günü yaşadım toplamda o da 4 gün oldu yumurta çatlamasıda dahil yani ilk ilişkiden 13 gün sonra çatlamadan da 9 sonra yapıyor😃😃
Bfduam Dilarasoydan Zeynepz Sssevgiii nazmiyeee Rukisira spiker_anne metehaninannesiii momsboys BsraAktr NaneLimon36 archerwoman Fatos_teke46 Ve postumdaki tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum cevaplarınız için. Bu postu yazdıktan sonraki gün 6 gün gecikmeyle adet oldum. Sanki postu açmamı bekliyormuş gelecek olan:) Bebek düşüneli adet döngülerim değişti, genelde erken gelirdi, ilk defa bu kadar geciktiğinden bu postu açmıştım. Günceli haber vermek istedim. Tekrar teşekkür ediyorum her yorum yazan arkadaşlarıma.
Rukisira Bfduam kuzum teşekkür ediyorum benimki kimyasal gebelik dış gebelikte yapıyorlar ama kimyasalda hiç bişey yapmıyorlar kendisi düşüyor zaten
Bfduam Bfduam aynen bende ha bugün ha yarın diye adet olmayı bekliyorum. 10 gün sonra yüksek çıkmış senin değerin.
momsboys Bfduam reglime 5 gün varken 6 reglimi 1 gün geçince 950 idi böyle daha anlasılır oldu sanırım
Gazel7 Bfduam İlişkide 2.5 hafta sonra öğrendim 😊 erken gebelik testi işe yaramadı 5 tl lik testte hemen silik çıktı 5 dk bekledim
Bfduam archerwoman ilişkiden 11 gün sonra bile ne kadar az di mi değerin? Ben 9 gün sonra kanda 0.100 çıktı, artma ihtimali var mı ne dersin?