Bfduam Rukisira canım büyük gecmiş olsun meleğin cennette şefaatçi olacaktır inş. Bı daha olur üzme kendini, dış gebelikte operasyon yapıyorlar mı tüpe vs? Benim günüm geçmişti canım ama çıkmadı yinede.
Rukisira Bfduam kuzum teşekkür ediyorum benimki kimyasal gebelik dış gebelikte yapıyorlar ama kimyasalda hiç bişey yapmıyorlar kendisi düşüyor zaten
spiker_anne Bfduam Nasıl yaa 3-4 günlük imkansız spermin döllenme süresi zaten 2 hafta o ilk 3 günde sperm yumurtaya anca ulaşıyor ve ikinci haftanın sonunda döllenme sonlanıyor bilimsel olarak imkansız yani 4 günllük sonuç😂😂
Bfduam spiker_anne öyle dedi “olsaydı çıkardı bir hafta önceki ilişki de çıkar” deyince benim tüm ümitlerim bitti.
spiker_anne Bfduam Ayy yok nasıl hemşire o en en erken gebelik öğrenme net 2 haftalıkken olur döllenme bitmeden mümkün değil bak youtubeden izle sperm yolcuğunu tam 14 gün sürüyor canlı kalan spermlerden bir tanesi yumurtaya ulaşıyot içeri giriyor orada hazır yumurta varsa dölleniyor ohooo 3 günlük iş değil yani boşuna üzmüş seni hemşire
Bfduam nazmiyeee inş canım olumlu/ olumsuz sonucu yazarım adet olucak mıyım bakalım 5.gun gecikmemde.
Bfduam spiker_anne kestirip atınca haliyle, inş sonuç ne olursa yazıcam sana da burdan, dua et bana lütfen.
mrskorkut Bfduam en yüksek günde ilişki sonrası 10.gün de hem idrar hem kanda az da olsa belli olmuştu 🥰 şuan 32+0 olduk yani ortalama 10-15.gün çok rahat belli olur eğer ki geç döllenme olmazsa 🌸🌸
Bfduam EsrSvm merhaba canım seni burda görmek güzeldi:) Tekrar kan yaptırmadım, adet olmazsam.4, 5 gün sonra yaptırayım diyorum. Idrarda çıkmadı bugün. Ne adet oluyorum ne pozitiflik var, bekliyoruz bakalım.
metehaninannesiii Cigdemmom doktorun söylediğini söylüyorum geç döllenme olmuş demiş kendim uydurmuyorum ya
metehaninannesiii nazmiyeee ona bakılırsa da benimde adetim 10 gün geçti benim ki hemen cift cizgi oldi ve beta degerim 15000 cıktı benimki önceden tutmuş da brnim haberim yokmus
Bfduam metehaninannesiii adet geçmesinden ziyade son ilişkiden kaç gün sonra kanda bu değer çıktığı önemli, çünkü benimde geçti ama negativ kanda. Sizin son birliktelikten kaç gün sonra kanda çıktı?
nazmiyeee metehaninannesiii metehaninannesiii ben adetime 5 gün kala yaptım testi yaptım 10 gün geçince tabiki normal o kadar değer çıkması 🥰
VeraVrea metehaninannesiii yok artık pes. Hcg üretimi döllenen yumurta rahme yerleşince başlar bu kadar kör cahil olmayın yav. 6-7 gün sonra cıkar
metehaninannesiii VeraVrea konusmaniza dikkat edin kendinizi de bilmiş sanmayın arkadasimin doktoru ne dediyse onu söylüyorum kafamdan uydurmuyorum yani
Zeynepz VeraVrea hayır rahme tutunmadan başlar hcg doktorum söyledi hem öyle olsaydı dış gebelikte bebek rahme tutunmayıp tüplerde kaldığı halde hcg salgılanmazdı değil mi ?
Almla Elifdikel canm merhaba bnde salı kan verdım 32 çıktı Perşembe yine verdım ama başka hastanelerde 41′5 çıktı normal mi
Elifdikel Almla başka hastanede olduğundan belki farklı çıkmış olabilir belki de sağlıksız bir gebelikte olabilir yarın bence tekrar edin
Almla Zeynepz iki gün sonra kan verdıbde kaç oldu peki değerin canm bnde salı verdım 32 çıktı Perşembe verdım 41′5 çıktı normal mi Pazartesi tekrardan kan istedi
Zeynepz Almla benim iki gün sonra 58 çıkmıştı ama sen bizimle kıyaslama yüzde 60 artış yeterli diyorlar burda çok okudum
Almla GKBR2 canm hayrlı olsn bnde değerim salı günü 32 çıktı başka hastanede persembe verdım 41 çıktı normal mi
GKBR2 Almla kusura bakmayın geç gördüm aynı hastanede kan verin mümkünse başka hastane olunca değerler yanıltabilir size. Umarım gebelik vardır ☺️