Bfduam spiker_anne benim kanı alan hemşireye desem ki “haftalar sonra son ilişkisinden kanda çıkmış” yok artık der:) kadın üç dört gün önceki ilişki bile çıkar dedi:)
spiker_anne Bfduam Bende erken gebelik testleri için bunu biliyordum ilişkiden 5 gün sonrası için bile sonuç veriyor yazıyor üzerlerinde ama maalesef ben geç öğrendim burada 2 haftalıkken öğrenen çok kişi vardı kan ile😇🤗
Glcn22 Bfduam hamile kalmadan önce doktora gittim yumurtam çatlamıştı zaten yumurtlama günlerimi takip ettim en son 27 kasımda 4 gun adet gördüm sonra da 19 aralıkta hamile oldugumu öğrendim
nazmiyeee Bfduam bilmiyorum olabilir ☺️ Daha doktora gitmedim bekliyorum hafta içi gideceğim inşallah
Glcn22 Bfduam 19 aralıkta evde idrar testınde cıktı sonra 1 hafta sonra doktorda kan testınde cıktı bebek kesenın ıcınde olmadıgı için göremedı doktor haftasına kesenın ıcındeydı minik civcivim Rabbim isteyen herkese yaşatsın 🙏🏻
Bfduam spiker_anne hakkatten iki haftalıkken bebek kanda nasıl çıkar? Senin kanda çıktığında bebek kaç haftalıktı?
nazmiyeee Bfduam Bfduam sağol canım teşekkür ederim darısı sana inşallah 🥰 Tabi kuzum 10 günden sonra anca çıkar merak etme ♥️
Bfduam spiker_anne son ilişkiden iki hafta sonra çıkabilir mi ümit var mı dedim hemsireye güldü, 3,4 günkü bile çıkar diye. Seni duysa kanda ne kadar geç çıktığına şok olur:)
Bfduam nazmiyeee inş canım olumlu/ olumsuz sonucu yazarım adet olucak mıyım bakalım 5.gun gecikmemde.
Rukisira Bfduam canım bence sakın ama sakın test yapma bekle adetin geçsin somra yaparsın ben hayal kırıklığı yaşadım adetimin ilk günüydü olmadım test yaptım çıktı betaya baktım 72 idi sonra hamilesin dediler . Sonra 10. Gün kanamam oldu dış gebelik çıktı . Yani hiç merak etme akışına bırak bende senin gibiyim ve şuan hala şoku atlarmaya çalışıyorum üzülmektense bekle
Bfduam Rukisira canım büyük gecmiş olsun meleğin cennette şefaatçi olacaktır inş. Bı daha olur üzme kendini, dış gebelikte operasyon yapıyorlar mı tüpe vs? Benim günüm geçmişti canım ama çıkmadı yinede.
Bfduam Dilarasoydan Zeynepz Sssevgiii nazmiyeee Rukisira spiker_anne metehaninannesiii momsboys BsraAktr NaneLimon36 archerwoman Fatos_teke46 Ve postumdaki tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum cevaplarınız için. Bu postu yazdıktan sonraki gün 6 gün gecikmeyle adet oldum. Sanki postu açmamı bekliyormuş gelecek olan:) Bebek düşüneli adet döngülerim değişti, genelde erken gelirdi, ilk defa bu kadar geciktiğinden bu postu açmıştım. Günceli haber vermek istedim. Tekrar teşekkür ediyorum her yorum yazan arkadaşlarıma.
spiker_anne Bfduam Nasıl yaa 3-4 günlük imkansız spermin döllenme süresi zaten 2 hafta o ilk 3 günde sperm yumurtaya anca ulaşıyor ve ikinci haftanın sonunda döllenme sonlanıyor bilimsel olarak imkansız yani 4 günllük sonuç😂😂