Bfduam Seher112 o kadar geç çıkmasına rağmen değeri az, bir kaç gün önce olsa çıkmayacakmış demek ki.
Cigdemmom metehaninannesiii hayır böyle birşey mümkün değil ilişki yaşanır 10 gün sonrasında teste çıkar o güne kadar sperm vajinadan yumurtalığa gider vs vs bir sürü zaman
metehaninannesiii Cigdemmom doktorun söylediğini söylüyorum geç döllenme olmuş demiş kendim uydurmuyorum ya
GKBR2 Ben yumurtlama günümde öğrenmiştim adetime daha 10-12 gün vardı ama 2+4 günlük hamileymişim. Kanda değerim 6 çıkmıştı.
Almla GKBR2 canm hayrlı olsn bnde değerim salı günü 32 çıktı başka hastanede persembe verdım 41 çıktı normal mi
Asyaasss Bfduam yumurtlama günü den 14 gün sonra. Cıkıyo bnm öyle oldu gec döllenme olmasına rağmen hatta bn 12. Incı gün evde erken gebelik testibde öğrendim ama herkeste farklı kımisin de gec döllenme de hemen cıkmıyo
spiker_anne Bfduam yok çıkmamıştı hatta 3 hafta sonrada çıkmadı bir hafta sonrasında yani ilişkinin ardından dördüncü haftada öğrenmiştik❤️
spiker_anne Bfduam Evet sağlık ocağında kan vermiştim doktorumda bu D vitamini değerinle gebe kalman gecikir dedi çok üzülmüştüm belki geç döllenmedir bilmiyorum fakat keseyi gördüğümüzde net tarihte 1 aydı
Bfduam nazmiyeee Geç döllenme denen durum sanırım. 12 gün sonra kanda 26 ise 10 günde belkide negatif çıkacaktı.
metehaninannesiii nazmiyeee ona bakılırsa da benimde adetim 10 gün geçti benim ki hemen cift cizgi oldi ve beta degerim 15000 cıktı benimki önceden tutmuş da brnim haberim yokmus
Bfduam Dilarasoydan Zeynepz Sssevgiii nazmiyeee Rukisira spiker_anne metehaninannesiii momsboys BsraAktr NaneLimon36 archerwoman Fatos_teke46 Ve postumdaki tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum cevaplarınız için. Bu postu yazdıktan sonraki gün 6 gün gecikmeyle adet oldum. Sanki postu açmamı bekliyormuş gelecek olan:) Bebek düşüneli adet döngülerim değişti, genelde erken gelirdi, ilk defa bu kadar geciktiğinden bu postu açmıştım. Günceli haber vermek istedim. Tekrar teşekkür ediyorum her yorum yazan arkadaşlarıma.
Bfduam spiker_anne benim kanı alan hemşireye desem ki “haftalar sonra son ilişkisinden kanda çıkmış” yok artık der:) kadın üç dört gün önceki ilişki bile çıkar dedi:)
nazmiyeee Bfduam bilmiyorum olabilir ☺️ Daha doktora gitmedim bekliyorum hafta içi gideceğim inşallah
Glcn22 Bfduam 15 gun sonra çıkar 🙏🏻 İlk heyecanla insan hep test yapmak istiyor ama gereksiz 15 gun bekleyınce belli oluyo