Dilarasoydan Bfduam amin cümlemizin Allah isteyen herkese nasip etsin herkeslerin kucagi dolsun insallah 🌸
Bfduam Hazal01 hayırlı olsun yavrun Allah bağışlasın. Benimki senin durumuna pek uymuyor canım, adet gecikmem var, son ilişkiden 9/ 10 gün sonra kanda negatif.
Sssevgiii Bfduam bence erken vermişsin kanı biraz daha bekleyip tekrar kan ver eğer gebelik varsa değer düşük olsa bile çıkar çok yakın arkadaşım 5 ile öğrenmişti düşün allah büyüktür😊
Bfduam Sssevgiii adet olmazsam inş haftaya tekrar kan veririm inş. Hatırlıyor musun arkadaşın 5 le öğrendiğinde son ilişki günü neden kaç gün sonra imiş?
Bfduam Sssevgiii 13 gün sonra olmuşsa da belki döllenmesi her zaman ki beklenen süreçte olmamış geç olmuştur, belki rahme daha uzun sürede geldi kaba taslak benzetme olursa, mantıken bu gibi.
Sssevgiii Bfduam aynen bide yumurtlama gününü bilmiyorsun ya yani olup olmadığı da kesin değil aslında adet olursan bidaki ay mutlaka ovülasyon testiyle yumurtlamanı görüp ilişkiye o şekilde gir kanda kesin çıkıyor gebelik olunca en azından geç döllense bile çıkıyor
Bfduam Seher112 o kadar geç çıkmasına rağmen değeri az, bir kaç gün önce olsa çıkmayacakmış demek ki.
Sssevgiii Bfduam valla canım o kadarını bilmiyorum gerçekten benim değerim düşük çıkınca bana kendisi o şekilde söylemişti şuan yaşına girecek bebeği kendisi bile hatırlamıyordur bence😃