Elifdikel Bfduam ama normal daha yeni döllenme zamanları oluyor önemli olan her zaman iki günde bir iki katı artış olması ben hep reglimden önce öğrendim için düşük çıkıyor basta
Dilarasoydan Bfduam ben tedavi görüyordum canim gün aşırı ay sonuna kadar ilişki önerdiler bilemiyorum yani
Zeynepz Bfduam yani belki değer 10 civarı olcaktı belki de çıkmayacaktı ben 3 küsür sene bekledim canım kalp atışını duyana kadar inanmadım hatta o kadar uzak geliyodu inşallah sana ve isteyen herkese nasip olur :)
Bfduam Zeynepz amin canım, güzel temennilerin için,dua niyetine geçer inş. 3 yıl Dr ne dedi sıkıntı var mıydı? Gözün aydın Allah bağışlasın yavrularını. Benimde bugün 6.gün olacak gecikmemde.
Bfduam Dilarasoydan Zeynepz Sssevgiii nazmiyeee Rukisira spiker_anne metehaninannesiii momsboys BsraAktr NaneLimon36 archerwoman Fatos_teke46 Ve postumdaki tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum cevaplarınız için. Bu postu yazdıktan sonraki gün 6 gün gecikmeyle adet oldum. Sanki postu açmamı bekliyormuş gelecek olan:) Bebek düşüneli adet döngülerim değişti, genelde erken gelirdi, ilk defa bu kadar geciktiğinden bu postu açmıştım. Günceli haber vermek istedim. Tekrar teşekkür ediyorum her yorum yazan arkadaşlarıma.
Hatice11 Bfduam En kesin sonuç adetiniz geciktikten sonradır.Iki gebeligimde de adetim 10 gün geciktikten sonra test yaptım kesindi
NaneLimon36 Bfduam ilişkiden (ovulasyondan) 8 gün sonraydı pıhtılaşma için kan verecektim orda öğrendim. Bu arada gebe olunca pıhtılaşma için genetiğe kan verilmiyormuş o zaman öğrendim
Bfduam Sssevgiii ya inş bana umut oluyorsunuz:) Kan alan hemşire “olsaydı 3,4 gün önceki ilişkiden bile çıkardı” deyince iyice ümidim kırılmıştı. 13.günde son ilişkiden diyince sen, inş ya benimde benzerdir.
Bfduam Sssevgiii bu geç döllenme nasıl oluyor, tarih belli 13 gün önce ilişki o zamandan kalınmıyor mu?
Sssevgiii Bfduam ovülasyonla yumurtlama günü mü öğrendim 4 gün ilişki oldu 13 gün sonra değer 28 çıktı ultrasonda Bebeğin gelişimi son adet tarihiyle uyumlu çıkmıyor doktor soruyor zaten.son adet tarihini değiştirdi 1 hafta ileri aldı şuan 35. Haftamız bitçek hatta gelişimi 2 hafta ilerde sonradan düzeliyor yani😊
Bfduam NaneLimon36 kanda son birliktelikten 8 gün sonra bu kadar düşükken değer, idrarda kaç gün sonra çıktı, test yaptıysan tabi.
Bfduam Sssevgiii 13 gün sonra olmuşsa da belki döllenmesi her zaman ki beklenen süreçte olmamış geç olmuştur, belki rahme daha uzun sürede geldi kaba taslak benzetme olursa, mantıken bu gibi.
Hazal01 Bfduam canım benim adetim gecikene kadar çıkmadı benim ailem başka şehirde adetim bitikten bir hafta sonra yanlarına gittim saçlarımı boyatacaktım adetime iki gün kala test yaptım negatifti saçlarımı boyattım adetim 3 gün geçti test yaptım pozitif çıktı kanda da değer çok yüksek çıkmıştı
Bfduam Hazal01 hayırlı olsun yavrun Allah bağışlasın. Benimki senin durumuna pek uymuyor canım, adet gecikmem var, son ilişkiden 9/ 10 gün sonra kanda negatif.
Dilarasoydan Bfduam amin cümlemizin Allah isteyen herkese nasip etsin herkeslerin kucagi dolsun insallah 🌸