Bfduam spiker_anne bebişin hayırlı olsun taze anne:) ya ciddi misin, son ilişkiden iki hafta sonra çıkmadı mı kanda:)
spiker_anne Bfduam yok çıkmamıştı hatta 3 hafta sonrada çıkmadı bir hafta sonrasında yani ilişkinin ardından dördüncü haftada öğrenmiştik❤️
Bfduam Zeynepz canım inş benimde senin gibi olur. 9.gün gitsen belkide çıkmayacaktı kanda bu değere göre di mi?
Almla Zeynepz iki gün sonra kan verdıbde kaç oldu peki değerin canm bnde salı verdım 32 çıktı Perşembe verdım 41′5 çıktı normal mi Pazartesi tekrardan kan istedi
Elifdikel Bfduam evet yumurtlama günümü biliyordum ovulasyon testi kullanmıştım ben yumurtladan 11 gün sonra öğrendim
Zeynepz Bfduam yani belki değer 10 civarı olcaktı belki de çıkmayacaktı ben 3 küsür sene bekledim canım kalp atışını duyana kadar inanmadım hatta o kadar uzak geliyodu inşallah sana ve isteyen herkese nasip olur :)
EDAGULGUNDOGDU Bfduam vallahi cnm son iliskiden iki gun sonra adet oldum yani ocak ayinin 16 da iliski oldu 18 de hastalandim 25. Son bitti sonra hastalanmadim . Bu ayda hamile oldugumu ogrendim
Elifdikel Bfduam teşekkür ederim 31 di bu hamilelikgimde kızımida aynı şekilde aynı günlerde öğrendim onda da 38 di
Dilarasoydan Bfduam bence ne kadar geç öğrenmek o kadar iyi erken öğrenince çok stres oluyor insan bende erken ogrendim 2 gunde bir doktordayim 😥 ama bildiğim kadarıyla ilişkiden 1 hafta sonra kanda deger oynamaya başlıyormuş gec döllenme olmazsa
Bfduam Dilarasoydan adetim geçiyor kanda çıkmayınca haliyle garip bi durum oldu. İlişki tarihi belliyse geç döllenme söz konusu olur mu bilemedim.
Bfduam Dilarasoydan Zeynepz Sssevgiii nazmiyeee Rukisira spiker_anne metehaninannesiii momsboys BsraAktr NaneLimon36 archerwoman Fatos_teke46 Ve postumdaki tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum cevaplarınız için. Bu postu yazdıktan sonraki gün 6 gün gecikmeyle adet oldum. Sanki postu açmamı bekliyormuş gelecek olan:) Bebek düşüneli adet döngülerim değişti, genelde erken gelirdi, ilk defa bu kadar geciktiğinden bu postu açmıştım. Günceli haber vermek istedim. Tekrar teşekkür ediyorum her yorum yazan arkadaşlarıma.
Esmanindunyasi Bfduam iliskiden ziyade yumurtlamadan sonra demelisiniz yumurtlamayi gordugunuz gunden itibaren 14 15 ci gunlerde testte cikar
Bfduam Esmanindunyasi ovulasyon yapmadım canım ondan bilmiyorum, son ilişkiyi biliyorum ona göre ancak fikir edinebilirim.
Almla Elifdikel canm merhaba bnde salı kan verdım 32 çıktı Perşembe yine verdım ama başka hastanelerde 41′5 çıktı normal mi
Dilarasoydan Bfduam benim 2 gun önce çıkmayan 2 gun sonra cikti biraz daha bekleyin ve ümidinizi kaybetmeyin 🌸
Elifdikel Bfduam ama normal daha yeni döllenme zamanları oluyor önemli olan her zaman iki günde bir iki katı artış olması ben hep reglimden önce öğrendim için düşük çıkıyor basta
Dilarasoydan Bfduam ben tedavi görüyordum canim gün aşırı ay sonuna kadar ilişki önerdiler bilemiyorum yani