Bfduam Iyi akşamlar arkadaşlar, son ilişkiden kaç gün sonra kanda beta değerinde çıkar hamilelik? Deneyimleyenlerin yardımına ihtiyacım var.
spiker_anne Bfduam ben ilişkiden 2 hafta sonra ve 3 sonra baktırmıştım tabi acemilik heyecanlanıyordum ikisinde de çıkmadı ama aslında hamileymişim adet günümden bir gün sonra kan verdim 4 haftalık hamileymişim zaten beta değerim de 271 idi 🌸
Elifdikel Bfduam genelde 10 günden sonra çıkar iki hamileligimi de 11. Gun reglime 4 ve 5 gün varken öğrendim ama kişiden kişiye göre farkeder muhakakk
Cigdemmom metehaninannesiii hayır böyle birşey mümkün değil ilişki yaşanır 10 gün sonrasında teste çıkar o güne kadar sperm vajinadan yumurtalığa gider vs vs bir sürü zaman
VeraVrea metehaninannesiii yok artık pes. Hcg üretimi döllenen yumurta rahme yerleşince başlar bu kadar kör cahil olmayın yav. 6-7 gün sonra cıkar
EDAGULGUNDOGDU Dilek0809 ibnde adetim gelmeden once test yaptim cikmadi iki hafta donra cikti sen gunun gecmesini bekle cnm cok erken yapica cikmiuo
Bfduam Dilek0809 son ilişkiden 9 gün sonra mı kanda çıkmadı? Affedersin adetime beş gün varken son ilişkiyi, 4 gün geçince kanda çıkmadı, yani 9,10 gün önce idi son ilişki.
Bfduam spiker_anne yavrun hayırlı olsun öncelikle sağlıkla alırsın meleğini kucağına inş. Son ilişkiden iki hafta sonra mı kanda çıkmadı, doğru mu anladım?
Bfduam Elifdikel reglinizden önce öğrenmişsiniz bu bi boyutu, ama önemli bilgi, kana son ilişkiden 11 gün sonra çıktı di mi?
Bfduam Zeynepz hatırlıyor musun kaç gibiydi değer? Benim 9/ 10 gün sonra kanda çıkmadı, adet gecikmem var.
Bfduam EDAGULGUNDOGDU son ilişki önemli ondan kaç gün sonra çıktı? Benim günüm geçiyor canım kanı son ilişkiden 9/10 gün sonra verdim çıkmadı.
metehaninannesiii Bfduam aynen canim benim arkadaşım normalfe son adet tarihine 7 haftalik ama geç döllenme olduğu için 5 haftalik çıktı
spiker_anne Bfduam Doğum yapalı 11 ay oldu😇 Evet son ilişkiden 2 hafta sonra çıkmadı kanda ama hamileymişim hatta doktor D vitaminin çok düşük gebe kalmanı zorlaştırır demişti D vitamini kullanırkende gebelik varmış zaten
Elifdikel Bfduam evet yumurtlama günümü biliyordum ovulasyon testi kullanmıştım ben yumurtladan 11 gün sonra öğrendim
EDAGULGUNDOGDU Bfduam vallahi cnm son iliskiden iki gun sonra adet oldum yani ocak ayinin 16 da iliski oldu 18 de hastalandim 25. Son bitti sonra hastalanmadim . Bu ayda hamile oldugumu ogrendim
metehaninannesiii Bfduam o hemen test yapmadı adeti 10 gün gecikmişti o zaman yaptığın da test silik çıkmıştı kan verdiğinde de değerler sizin ki gibiydi ama doktor geç döllenme olsa bile bi sikinti olmaz demisti
Bfduam metehaninannesiii adetinin gecikme esnasında da hamile kalabilir, ondan son ilişki tarihi önemli kanda ne zaman çıktığını anlamak için. Yinede çok teşekkür ediyorum yardım gayretin için canım.
Bfduam spiker_anne bebişin hayırlı olsun taze anne:) ya ciddi misin, son ilişkiden iki hafta sonra çıkmadı mı kanda:)