heyecanli1anne Srpl07 Gece gece üşenmedim kalktım yaptım ya 🤭 döndü baya, bakalim hayırlısı olsun insallah 😊
Srpl07 heyecanli1anne bende gece yapmıştım 😁 hayrlısı olsun inşallah kız olsada erkek olsada seveceğiz ama insan merak ediyor bakalım tutacak mı ☺️
Aysebetul00 Alyans testi ne ya? Böyle şeylere inanıyor musunuz?zaten yüzde elli ihtimal var. Yok alyans kız gösteriyor erkek gösteriyor. Yok filancanın doğru gösterdi. Doğru göstermis olabilir öyle rast gelmiştir. Bekleyin 12. Haftada çoğu doktor söylüyor zten
heyecanli1anne Srpl07 Hal de nasıl bir merak ve heyecan..☺ haftaya kontrolüm var bakalim belli olur insallah, Allah gönlümüzden geçenleri sağlıkla versin iyi olsun kuzular
Yumurcakk Yankontrole 1 saat kala arkadaşımın ısrarıyla yaptım sağa sola sallandı ve o tamam erkek dedi ciddende erkek cıktı çin takvımıde erkek dedi oda tuttu
Helinrojbinn Benan-16 Allah gönlünüzde olanı kucaginizada sağlıkla nasip etsin inşallah benim bı kızım var bunda da kız olsun istedim başka da çocuk düşünmüyorum erkek bebekle riske atamam hiç ,😁 bilsem kız olcak 3 4 5 yola devam
Sultanali Benan-16 ben şimdi yaptım hafif daire oluo sonra ileri öne gidiyor 18 haftalıgım cinsiyeti biliyorum ama yinede deneyim dedim bu şekil oldu bende
Sultanali Benan-16 erkek demişti doktor 2 kere yaptım hatta videoyada aldım ama aynı çıkıp hafif daire çiziyor sonra ileri geri yapıo😂😂