Nelmali Benan-16 simdi ben de yaptım merak edip erkek çıktı eskiden avcumuzda yapardık o da erkekti 10+4teyim bu arada gelin bebeğim de erkekti ne olursa sağlıklı olsun da gerisi çok da önemli değil
Burculi06 Benan-16 ben yaptım kendi etrafında dönüyordu kız demekmiş ama doğru çıkmadı 12. Haftada yapmıştım 😃
Bussratozaan Benan-16 ben 🙈 eşimle yaptık hemde 3-4 defa denedik hep yukarı aşagı sallandı erkek diye 3 hafta sonra öğrendikki erkek zaten erkek ise kendini erken belli eder
Benan-16 kralannesi alyansını saç teline yada ipe bağla canım göbeğinin üzerinde sabit tut yuvarlak dönerse kız ileri geri gidip gelirse erkek 😊
tazeanneew Benan-16 bugüne kadar kime baktıysam çıktı kendiminki henüz kesin değil ama doktorun tahminiyle uyuşuyor 😂
Benan-16 tazeanneew ay inşallah bizim dr unda tahmini vardı ama biz öğrenmedik sürpriz olsun istiyoruz parti yapıcaz 😊
tazeanneew Benan-16 ama bu biraz yapanın enerjisiylede ilgili yani yüzüğe kız kız diye bakarsanız mesela yuvarlak döner yada yapan kişi inamıyosa hareket etmez enerjisi iyi biri olmalı