Yavrusununannesi___ Nupeell sen şimdi hamilesin sana He eşey kokar iyi kötü mesela ben sigara aserdim gebelikte kokusu çok hoşuma gidiyordu ama içmedim tabi
PurpleTail Nupeell annem kullanıyor o kürelerden parfümleriyle kullanınca gayet etkili, ama 2-3 saat sonra kokusu azalıyor bi de biraz ses çıkartıyor yani ocakta kaynayan birsey varmış gibi :) yine de alınabilir özellikle sigara içilen ortam için.
Nupeell @Yavrusununannesi___ aynen hamilelikten önce bu kadar rahatsız etmezdi kokmazdı ama şimdi efsane kokusunu alıyorum
Nupeell @PurpleTail evet ses çıkarttığını yorumlardan gördüm ama etkisi olduğunu herkes söylüyor. Sağol canım bilgin için
Nupeell @Elisasmom mutfakta mantıklı aslında hiç aklıma gelmedi teşekkür ederim ama odalara da siniyo hava temizleyici küre sipariş verdim umarım işe yarar
Mcakir Nupeell 14 sene sigara içtim gebeliğimde ara verdim. Şuan resmen sigaraya aş eriyorum ama tabii ki kendimi tutuyorum. Ona rağmen sigara kokusu mide mi kaldırıyor. Eşim balkonda içiyor ama bi şekilde o koku bile salona felan geliyor. (Yine bütün kışta giydi montunu çıktı balkonda içti🙏🏻 Onun içinde iyi oldu az içmiş oldu) Sizi hiç düşünemiyorum gerçekten. Bi şekilde eşinizin ev dışında içmeye alışması lazım. Havalarda düzelmeye başladı. Evde içmesin bebek oluncada içmemesi için evde şimdiden alışsın😊🌸
Dyguklc Nupeell valla ben 10 sene ictim simdi hamislik dolayısıyla birakmak zorunda kaldim arada canim istesede bana bile kokusu berbat geliyo hamisliktan olsa gerek bende hep kavga ederim nerdeyse icip geldiginde de kotu koku oluyo 8 ayim bpyle gecti iteleye kakalaya esimi son 1 ay dixem zaten yaz geliyo cikar balkonda icerler artik
Nupeell @Mcakir ya arada balkona da çıkıyor ama yinede kokuyor canım hamilelikten olsa gerek çok keskin geliyor kokusu görümcem falan geldiğinde yoo kokmuyo diyo
EsraOezbk Nupeell ben sigara icen biri olmama ragmen hamilelikte tiksindim kokusu dan benim esimde iciyor dediginiz gibi ayri odada icse dahi her yer bana sigara kokuyor bu zamanlarda koku alma duygumuz hassaslasiyormus … maalesef
EsraOezbk Nupeell inanin cig sogan dahi bana sigara gibi kokuyor heleki demir ilaci almaya basladigimdan belli daha yogun oldu ona bagliyorum birazda Dogurana kadar katlanicaz yapicak birseyimiz yok 😩
Noyann Nupeell merhaba mutfakta aspirotör varmiydi azda olsa ise yarayabilirdi diger evimde balkon olmadigi icin mutfakta iciliyordu sigara bu sekilde idare edebiliyordum bende aspiratore sigarayi tutunca ceken yerine fazla dagilmayip cekiyor dumani diger turlu cam acikta olsa hava iceri itiyor dumani dogal olarak dagiliyor heryere yoksa aspirator bir mum yaksin mutfak kapisinida kapatip oyle icsin dumani cekiyor arastirabilirsiniz balkon aciksa camekensiz zor olur tabiki onada kis zamani tiryaki oldugu belli 15 dakikada bir ictigine gore
Kimkibu Nupeell valla kesimn ve net çözüm ne denediysek olmadı ben çok kötü oluyorum oda artık balkonumuzda yok dışarı çıkıp içiyor 🙄 yapacak baska bisi uok malasef ilerde bebek olunca daha kötü bence
Nupeell @Noyann aynen canım balkon açık ve tiryakisi maalesef etrafımızda ev olmadığı için esiyor baya davlumbaz aklıma gelmemişti deneriz onuda sağol canım
Noyann Nupeell sigarayi yaktigi gibi aspirotöre tutsun dumanida oraya uflesin direk cekicektir zaten hiç yapamiyorsa boyle idare etsin balkon olmayinca bu sekil ise yariyor duman dagilmiyor sonrasindada 5 dakika acik birakip havayi temizlesin camida acsin