Nupeell valla ben 10 sene ictim simdi hamislik dolayısıyla birakmak zorunda kaldim arada canim istesede bana bile kokusu berbat geliyo hamisliktan olsa gerek bende hep kavga ederim nerdeyse icip geldiginde de kotu koku oluyo 8 ayim bpyle gecti iteleye kakalaya esimi son 1 ay dixem zaten yaz geliyo cikar balkonda icerler artik

@Mcakir ya arada balkona da çıkıyor ama yinede kokuyor canım hamilelikten olsa gerek çok keskin geliyor kokusu görümcem falan geldiğinde yoo kokmuyo diyo

@Dyguklc aynen yaz bir an önce gelsede balkona kitlesem eşimi 🤣

Nupeell ben sigara icen biri olmama ragmen hamilelikte tiksindim kokusu dan benim esimde iciyor dediginiz gibi ayri odada icse dahi her yer bana sigara kokuyor bu zamanlarda koku alma duygumuz hassaslasiyormus … maalesef

Nupeell inanin cig sogan dahi bana sigara gibi kokuyor heleki demir ilaci almaya basladigimdan belli daha yogun oldu ona bagliyorum
birazda

Dogurana kadar katlanicaz yapicak birseyimiz yok 😩

Nupeell merhaba mutfakta aspirotör varmiydi azda olsa ise yarayabilirdi diger evimde balkon olmadigi icin mutfakta iciliyordu sigara bu sekilde idare edebiliyordum bende aspiratore sigarayi tutunca ceken yerine fazla dagilmayip cekiyor dumani diger turlu cam acikta olsa hava iceri itiyor dumani dogal olarak dagiliyor heryere yoksa aspirator bir mum yaksin mutfak kapisinida kapatip oyle icsin dumani cekiyor arastirabilirsiniz balkon aciksa camekensiz zor olur tabiki onada kis zamani tiryaki oldugu belli 15 dakikada bir ictigine gore

Nupeell valla kesimn ve net çözüm ne denediysek olmadı ben çok kötü oluyorum oda artık balkonumuzda yok dışarı çıkıp içiyor 🙄 yapacak baska bisi uok malasef ilerde bebek olunca daha kötü bence

@Noyann aynen canım balkon açık ve tiryakisi maalesef etrafımızda ev olmadığı için esiyor baya davlumbaz aklıma gelmemişti deneriz onuda sağol canım

@Noyann mum da yakıyoruz hep biraz da olsa alıyor kokusunu 🤗

@Kimkibu bebek olunca müsama yok artık mecbur dışarı da içecekler ellerini yıkamadan dokunmak ta yok bebişe 🤣

Nupeell sigarayi yaktigi gibi aspirotöre tutsun dumanida oraya uflesin direk cekicektir zaten hiç yapamiyorsa boyle idare etsin balkon olmayinca bu sekil ise yariyor duman dagilmiyor sonrasindada 5 dakika acik birakip havayi temizlesin camida acsin

Nupeell ayy ben eşimle evlenirken halam arası boyle biri var diye direk sordugum işi huyu degil sigara iciyormu dedim oda icmiyormuş cokk şukur benim sadece 2 halam 1 amcam icmez sülale hep icer büyükler icin diyorum babaanemle yaşıyordum ben kücüllen sigara ve cicekler yüzünden astım hastası oldum ondan sonra yanımda kimse icmedi ama o kokusundan neffret ettim şimdi gelen olursa sigara icmiyoruz evde dışarı cıkın diyorum o sogukta dışarda iciyolar hatta bi kac arabamda bu yüzden küsmüş umrumda degil saglıgımdan önemlide degil diyorum ben bekarkende derdim cunku evimde sigara asla icirmicem diye sende bi caresine bak cnm olmassa balkona cam balkon yaptır koşeyede sandalye sehpa kücük fan koy icecegi zaman cıksın ords icsin bebek icinde zararlı ictigi zamanda bebege yaklaştırma o agzının üstünün kokusu gidene kadar

Nupeell canım sigara içmeden önce ocakta 3 tane defne yaprağını kaynatırsanız kokuyu alıyor. En azından o ağır kokuyu alıyor. Ben öyle yapıyorum işe yarıyor.

Nupeell canım bende içiyordum bıraktım eşimde kullanıyor aynı eşin gibi mutfakta içiyor mecbur soğuk. Aspratörü açıyor içerken ve mum yakıyor biz baya etkisini görüyoruz