Ya kızlar ara sıra dışarıya çıkıyorum biraz ayakta kalıyorum eve gelince lavobaya girdiğimde kahverengi leke görüyorum çamaşırımda daha sonra kontrol ettiğimde bir daha olmuyor birazda tuvalete sıkışık geliyorum eve aynı şeyi yaşayan var mı acaba
    Gulsahaslan kahverengi lekeden korkma canim yogun ve kirmizi kanama olmadigi sürece endiselenicek birsey yok ama yinede doktora gitmeyi ihmal etme bnde 12.hftada oldu kahvrengi pembe lekelenme 15.hftaya kadar sürdü ve hicbir sebeb bulunamamisti cok skür 18.hftaya giricez 🙏 genelde erkek bebeklerde lekelenmeler oluyormuş doktorum demisti ve bnmkide erkek sizinkinin cinsiyeti nedir merak ettim?
      Gulsahaslan dnzx21 benimde yolculuktan ve yorgunluktan sonra oluyor. Bende 12. Haftalarda lekelenme yasamistim. Kafana takma uzan ayaklarini yukari kaldir. En iyi bu geldi bana
        Gulsahaslan kahverengi lekem geldiği için ben düşük önleyici iğne yaptırmıştım sıkıntı diye biliyorum
        Burcu

dnzx21 zaten çok az bişey gelmiş görüyorum sonrasında devam etmiyor bebeğimiz kız canım 😍
        Betus93 evdeyken bişey yok zaten dışırıya çıkınca ara sıra oluyor dinlenmem lazım herhalde
        dnzx21 hiç bir leke doğal karşılanmaz sizde bisi olmamış olabilir ama arkadaşta bi sorun olabilir bunu öğrenmesi için dr gitmesi gerek eğer bisi olmaz dersek çok yanlış olur cnm
          Gulsahaslan hic bir leke ve kanama doğal karşılanmaz bunu bütün dr soyluyor nirmal bi akinti bike araştırıliyorsa leke nasıl dogal olabilir bence dr gidin enfeksiyon bile olabilir ki oda bi tehlike
            Gulsahaslan olsun dr gitt bence burda sordun kimisi normal dedi kimisi de git dr dedi ki en mantiklisi zaten dr gitmek akinti bile kokuyo dr gelin diyo git cnm.git hiç birşey yoktur inşallah ama git için rahat olsun
            Deletedmom15257 okuduysan zaten ben doktora yinede gitmeyi ihmal etme dedim ama sizlerde herkezi telaslandiriyorsunuz zaten agrili ve sancili kanamasi olsa kndisi buraya yazmadan doktora basvurur
              dnzx21 ben kimi telaslandirmisim benim burda kime ne yazdığım herkesçe bilinir bunu tabi siz bilmeye bilirsiniz birin3 lekeye normal demek kadar burda telaş kimse yapamaz
                Deletedmom15257 farkindaysan normal demedim ama herkezde lekelenmede dusuk tehdidi olmuyor nie bukdr büyüttünüz anlamiyorum bn zaten doktora gitmeyi ihmal etmeyin diyede yazdm ve basima geleni söyledm okdr
                  dnzx21 buyutur ortada bi bebek var bence kendi yorumunuzu okuyun normal ama yinede ihmal etme hicbir leke kanama hatta akıntı bile arastiriliyo neden diye abartmamin nedeni de burda bu gibi postlara normal korkma denmesi
                    dnzx21 hiç bir dr o renk ayrımı yapmaz sizinkini bilemem 4 dr gittim her 4 de ne leke olursa olsun gel bi ara koyu sariydi direk dr gel dedk ve gittim illeri enfeksiyon ve kum cikti bu normal olmaz heralde int. Bakarsanız yaziyo zaten