@Beyzan hala var böyle olaylar evet biliyorum ama cinsiyet çevirme demiş bana dalga geçiyor gibi geldi normal aklı olan insan bunun mümkün olamayacağını bilir

Beyzan valla doguluyuz 4 kız 1 erkek kardeşiz babam bugune kadar neden erkek dememiş ya da üstüne kuma getiririm dememiş anneme hatta kız evlatlarım daha hayırlıdır der her zaman kafa yapısı bu cahillik başka bir şey ya da tevekkül Allahın verdiğine cok şükür demek her zaman bu resmen sükürsüzlük Allah akıl fikir versin

Canım sen boşver cinsiyeti,en kısa sürede kocanı değiştir bence🙄nasıl insanlar var ya…Böyle bir sebepten sana evlatlarına bunu yaşatırlarsa dilerim onların iki yakası bir araya gelmesin!!!!

Gerçek değil troll yapıyor profiline girin en sevdiği yiyeceği falan yazmış benim böyle derdim olsa aklıma yemek gelmez 😂

SinejanBoyraz dalga mı geciyorsunuz o çocuk rahme düştüğü andan beri Rabbim onun cinsiyetini belirlemis erkek kız ne olduğu belli erkek dogurmadigin için senin ustune kuma gelecek diye endiselenmek yerine yavrularına sahip çık hayatından çıkar defolsun gitsin.

Sermec27 ne güzel. Allah babanızdan Razı olsun ne güzel oğlu da olmuş kızlarına olan sevgisi nedeniyle Allah gönlüne göre vermiş . Keşke herkes sizin aileniz gibi olsa

Beyzan keşke ya en başta bu Allahtan gelen bir sey bunun farkında olsalar kız erkek diye ayırmazlar ya da neden erkek olmuyor diye cünkü Allah istediğine kız verir istediğine erkek verir istediğine de her ikisinden verir sükretmek lazım her zaman

SinejanBoyraz tarif veriyorum bir kabın içine biraz mavi boya biraz kabartma tozu birazda … okuyorsan kafayı yemişsindir zaten üstüne gelecek kumanın da erkek evladı olacağı ne malum diyesim geldi 😑

Beyzan bizde kurduz ama cevremde kizlari olan o kadar kisiler varki kimse boyle seyler yapmiyo bu kisilikle alakali bence anneminde 3 kizi ust uste olmus babam bi gun kirici bi laf etmemis elhamdilillah simdi 5 erkek kardesum var

Sermec27 ya onu bilse kendisini doguran kisinin de kadin oldugunun bilincine varir kadin olmasa bu dunya yurumez ki kadin olmasa o adam su an bu dunyada bile olamaz

Eylul2797_ sizden boyle şeyler duydukça mutlu oluyorum demekki bazı şeyler değişiyor düzeliyor

Eylul2797_ Allah akıl fikir versin diyecek başka bir şey bu kafadaki insanlar anlamaz ne kadar anlatsanda anlamaz

SinejanBoyraz oglan olmadı diye mi 4 tane çocuk yaptınız ? Ee bu da kız olursa 6. Yı düşünüyor musunuz şaka gibi gerçekten

Kuma getirecekler öyle mi kuma gömerim getireni daha neler ya.. Ciddiyseniz Allah ıslah etsin o insanları..

SinejanBoyraz Öyle zihniyet yaşıyor mu Ya ? Çok istiyorsa kendi doğursun erkek bebeği eşinde bunu kabulleniyorsa Allah sana muhtaç etsin bu ne iğrenç itham Allah akıl fikir versin

SinejanBoyraz Öpsünler de başına koysunlar 4 tane kızın var cenneti kazanmışsın sen erkekmiş kızmış cinsiyet ayrımı yapılmaz böyle cahil insanların beyinleri mi yok anlamıyorum gerçekten sinirlerim tepeme çıktı akşam akşam