- Düzenlendi
Merhaba arkadaşlar 14 yıllık evliyim 11+2 5. çocuğuma hamileyim 4 tane kızım var eşimin ailesi erkek çocuk olmazsa benim üzerime kuma getirecek erkek olması için ne yapabilirim acil yardım lütfen
Merhaba arkadaşlar 14 yıllık evliyim 11+2 5. çocuğuma hamileyim 4 tane kızım var eşimin ailesi erkek çocuk olmazsa benim üzerime kuma getirecek erkek olması için ne yapabilirim acil yardım lütfen
SinejanBoyraz heralde şaka falan bu
Böyle bir şey mümkün değil yani başlık üzerine yazıyorum bunu ayrıca cinsiyeti biz değil erkek belirliyor ne yazık ki
SinejanBoyraz e zaten hamilesiniz Allahtan başkası bilemezki bunu cinsiyetle ilgili yapılacak bir şey Yok
Hay allahm nasl insanlar var
SinejanBoyraz eee cinsiyet ne dir
noktaninannesi tek bunu paylaşmak icin acmis galiba bu uyeligi anlamadim ama gercek gelmedi bir an gercek olmamasini umut ediyorum 🤷
SinejanBoyraz Sen nasıl erkeğe döndürceksin? Okuz bokuz yap belki değişir 😂
SinejanBoyraz İnanamıyorum
SinejanBoyraz çocuk olmadan böyle birşey desyediniz planlama yapan insanlar var onlarla görüşürdunuz ama bu saatten sonra değişmez ki cinsiyet Rabbim ne takdir ettiyse o
SinejanBoyraz kocanı değiştir ne mikrop insanlar var ya
SinejanBoyraz
Sizlik bir durum değil ki cinsiyeti belirleyen adam zaten. Gitse kuma getirde yine kız olabilir adamdan kaynaklı bu kromozom ondan geliyor
SinejanBoyraz yaa okuduğum şaka olmalı zaten cinsiyeti belirleyen erkek eşine söyle senin suçun yok ☺️ veren rabbim…
SinejanBoyraz eşinin ailenin tepkisine eşinde bişey demiyorsa yuh diyorum
Allah yardımcınız olsun.. Umarım şakadır.😏
SinejanBoyraz şaka yapıyorsunuz diye düşünüyorum ya da dalga geçiyorsunuz? Birincisi cinsiyet çevirme diye bir şey yoktur tıbben imkansız, cinsiyet daha sperm ve yumurta birleşirken bellidir ve bunu baba belirler. Eşinize de, ailesine de bunu söyleyin. CİNSİYETİ ERKEK BELİRLER. Yani beş çocuğunuzunda kız olmasının sebebi siz değilsiniz. Ayrıca cinsiyet ayrımı yapmaları da aşırı çirkin.
SinejanBoyraz yani eşin de bu duruma onay veriyorsa onlara cinsiyeti falan bekleme sen zaten,kendin topla eşyalarını terk et o aileyi bence hatta bunun üzerine bebiste erkek olursa tırnağını bile göremesinler eşin de dahil
SinejanBoyraz tövbe estağfurullah yarabbim tövbe hayırlısı olsun desinler illa erkek erkek birşeyi çok istemek iyi değil Allah korusun siz kafanızı takmayın hayırlısı olsun diyin Allah’a bırakın Allah’ıma siginin Allah akıl fikir versin oylendiyen cahillere de
SinejanBoyraz bacım şaka mısın deli misin nesin sen ya erkek olması için ne yapabilirim miş böyle bişe duydun mu sen hayatında Allah bi tepetaklak eder elindeki 4 kızından da olursun görürsün o zaman kaldır şu postunu yazık günah ya
Hafise kadinin elinden gelen bisey yokki eger boyle bi esi varsa tedirgin olmasi cok normal Allah yardimcisi olsun gercekten boyle erkek meraklisi kaynana ve esleri anlayamiyorum 😑