SinejanBoyraz tövbe estağfurullah yarabbim tövbe hayırlısı olsun desinler illa erkek erkek birşeyi çok istemek iyi değil Allah korusun siz kafanızı takmayın hayırlısı olsun diyin Allah’a bırakın Allah’ıma siginin Allah akıl fikir versin oylendiyen cahillere de
Acilll cinsiyet çevirme
SinejanBoyraz bacım şaka mısın deli misin nesin sen ya erkek olması için ne yapabilirim miş böyle bişe duydun mu sen hayatında Allah bi tepetaklak eder elindeki 4 kızından da olursun görürsün o zaman kaldır şu postunu yazık günah ya
Hafise kadinin elinden gelen bisey yokki eger boyle bi esi varsa tedirgin olmasi cok normal Allah yardimcisi olsun gercekten boyle erkek meraklisi kaynana ve esleri anlayamiyorum 😑
SinejanBoyraz Allah eşinin ailesine önce akıl ve fikir versin bacım bu sekılde insanlar hala daha varmı yaaa cinsiyeti erkek belirler bence kuma getir eklerine sen kocanı degiştir
SinejanBoyraz tövbe tövbe ne insanlar varya ne tür cahillik geri kafalık Allah’ım sen koru kuzum sen ne yapabilirsin cinsiyeti erkek belirler ki onu gecetim Allah ne derse o olur
SinejanBoyraz ne demek cinsiyeti nasil degistirebilirim bizden değil rabbimden iste ne verirse o verir 🤲 sen nasil cevirebilcek missin ki cinsiyeti tovbeee tovbeeee
SinejanBoyraz kuma getirmemek için çocuk yapıp hakkına girmeyin. Zaten 4tane böyle bir aileye cocuk yapmışsınız !
Bence dalga amacıyla açılan bir hesap kızlar böyle bir mantık olamaz 😂 cinsiyet çevirmeymiş komiksin ya
SinejanBoyraz cinsiyet cevirme mi böyle bir sey mümkün değil ne cahil insanlar var ya o kaynanla eşine de söyle cinsiyeti belirleyen önce Allah daha sonra da erkekten gelen sperm belirler cinsiyeti ne cahil insnalr var ya kadın da xx kromozomu vardır ve sadece kız cinsiyetini belirler bu kromozom erkekte de xy kromozomu vardır eger erkek x gönderirse kız y gönderirse erkek olur siz eşinize söyleyin y gönderseymişte erkek olsaymış tövbe yarabbim bir de kuma getirecekmiş Allah akıl fikir versin
SinejanBoyraz 3 kaşık şeker 2 kaşık limon suyu 1 su bardağı süt ahhshahaj daha neler ya daha neler 🙄😀😀
Beyzan valla doguluyuz 4 kız 1 erkek kardeşiz babam bugune kadar neden erkek dememiş ya da üstüne kuma getiririm dememiş anneme hatta kız evlatlarım daha hayırlıdır der her zaman kafa yapısı bu cahillik başka bir şey ya da tevekkül Allahın verdiğine cok şükür demek her zaman bu resmen sükürsüzlük Allah akıl fikir versin
Canım sen boşver cinsiyeti,en kısa sürede kocanı değiştir bence🙄nasıl insanlar var ya…Böyle bir sebepten sana evlatlarına bunu yaşatırlarsa dilerim onların iki yakası bir araya gelmesin!!!!
Gerçek değil troll yapıyor profiline girin en sevdiği yiyeceği falan yazmış benim böyle derdim olsa aklıma yemek gelmez 😂
SinejanBoyraz dalga mı geciyorsunuz o çocuk rahme düştüğü andan beri Rabbim onun cinsiyetini belirlemis erkek kız ne olduğu belli erkek dogurmadigin için senin ustune kuma gelecek diye endiselenmek yerine yavrularına sahip çık hayatından çıkar defolsun gitsin.
- Düzenlendi
SinejanBoyraz tarif veriyorum bir kabın içine biraz mavi boya biraz kabartma tozu birazda … okuyorsan kafayı yemişsindir zaten üstüne gelecek kumanın da erkek evladı olacağı ne malum diyesim geldi 😑