Tekmile11 Ez_gi08 evet oluyor hala 7. Haftadayım çok ayakta kalınca vs dikkat edin çok eğilmeyin ayakta kalmayın
iremakar35 Varol123 tam göbek deliği değil de biraz altında değişik bi ağrı var 2 gündür, sebebini de bilmiyorum kontrolüm 20 gün sonra inşallah önemli bişey değildir
Dmtkblt 10Seher10 çok geçmiş olsun yani normalmiymis bu ağrılar beni bı doktor korkuttu bebek aşağı düşmüş falan diye sonra başka doktora ve ebe ye gittim gayet normal sorun yok dedi ama kaç gündür yine de bı evham var sizin doktorunuz ne dedi ağrılar icin
10Seher10 Dmtkblt teşekkür ederim çok sağolun. Normalmiş Zaten ben çevremdeki hamile olan arkadaşlarımla da konuşuyorum bebek iyice yerleşiyor olabilir diye tahminler olabiliyor 😊
Varol123 iremakar35 bende gitmek istedimde eşim oralı olmadi bisey yoktur evham yapiyosun dedi umarım öyledir
Akmankara ulviyedemirbas2 saglicakla gelsinler napalim her sey onlar icin agrilarda onlar dogunca gecerler insallah😊
MerveCeren Melekfurkan benim cuma günü taramam var sabah erken verdi randevu o yüzden. size bilgilendirme yapmadımı doktor bu haftada tarama yapılıyor diye biliyorum 11-14 arası. 🤷🏻♀️
Melekfurkan MerveCeren hayır sadece 3 hafta öncesi gittiğimde 3 hafta sonra gel dedi başka bişey demedi bende sabah erkene aldım randevüyü belki yapar diye
Ays0 Mimi97 aa ne güzel ayrı bir seviniyorum aynı günden birilerine denk gelmeyi 🙈 cinsiyet tahmini yaptı mı doktor, kontrol ne zaman
Mimi97 Ays0 Bende öyle hemşehrimmiş gibi oluyorum resmen, 19 şubatta gitmiştik tahmini erkek gibi dedi, diğer kontrolümüz 19 Mart 🙈 Bekle Allah geçmez günler 🙈🙈🙈