Ays0 Mimi97 aa ne güzel ayrı bir seviniyorum aynı günden birilerine denk gelmeyi 🙈 cinsiyet tahmini yaptı mı doktor, kontrol ne zaman
Ez_gi08 Hayırlı akşamlar Allah yavrularınızı sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin ben henüz yeni ögrendim doktora gitmedim daha ama belim de kasıklarım da agrılar oluyo özellikle belim de aranız da böyle olanlar varmı
Tekmile11 Ez_gi08 evet oluyor hala 7. Haftadayım çok ayakta kalınca vs dikkat edin çok eğilmeyin ayakta kalmayın
Buketkucuk esrabia 29+3 haftalığız nasipse Mayıs’ta doğumum olacak bakalım kısmet😇 Sağlıkla gelsin miniklerimiz❤️
miracinannesi1 esrabia yarım saat sonra 9 hafta olacağız inanamıyorum daha geçen 6. Haftada kalp atışını duymuştuk 💓💓💓
10Seher10 Dmtkblt evet oluyor bende pazartesi başladı. Pazartesi günü bayılarak düştüm ona yormuştum ama doktor düşmenin etkisinden olmadığını söyleyince rahatladım 😊
Dmtkblt 10Seher10 çok geçmiş olsun yani normalmiymis bu ağrılar beni bı doktor korkuttu bebek aşağı düşmüş falan diye sonra başka doktora ve ebe ye gittim gayet normal sorun yok dedi ama kaç gündür yine de bı evham var sizin doktorunuz ne dedi ağrılar icin