Varol123 iremakar35 bende gitmek istedimde eşim oralı olmadi bisey yoktur evham yapiyosun dedi umarım öyledir
iremakar35 Varol123 rahim büyümeye başladığı için bu tarz ağrılar olabilirmiş araştırdım biraz dün, benim de göbeğim ve kasıklarım çok ağrıyo ama normalmiş, ciddi bişey yoktur içini ferah tut 😊
Melekfurkan MerveCeren hayır sadece 3 hafta öncesi gittiğimde 3 hafta sonra gel dedi başka bişey demedi bende sabah erkene aldım randevüyü belki yapar diye
Mimi97 Ays0 Bende öyle hemşehrimmiş gibi oluyorum resmen, 19 şubatta gitmiştik tahmini erkek gibi dedi, diğer kontrolümüz 19 Mart 🙈 Bekle Allah geçmez günler 🙈🙈🙈
Ays0 Mimi97 ben de 12 Şubat’ta gittim kıza benziyor bir sonraki gelişinde gösterirse kesin derim dedi 12 Mart’ta gidicem tabii o zamana çatlamazsam 🙈 2 haftadan sonra acaba iyi mi ,acaba kalbi atıyor mu, büyüyor mu diye diye çıldırıyorum 😂
Mimi97 Ays0 Öyle gerçekten ilk zamanlar ayda bir gidilmesi hiç hoşuma gitmiyor 2 kere olsa güzel olurdu ama sağlık olsun ne diyelim 🤭☺️☺️☺️
Fundogan Asi_0658 canım merhaba bende 30+4 haftalık hamileyim sol tarafımda karnımda değişik bi agrı oluyor iki gündür tek bi noktada sende de bu haftalarda oldu mu normal mi anlama dım
Savciergoc esrabia 31+1 olduk 😇 son 60 program a göre bakalım hanımefendi ne zaman gelcek 12 nisan da 37. Haftamıza giricez sonrası bekleyiş gece gündüz şükür son haftalar 🙏🏻🌸