gulsahaliarya Mondlicht benim De kız benimde çok kurudu çatladı. Cinsiyetle ilgili olduğunu düşünmüyorum
Dilek-Can pinar92_ been 🙈 o kadar çalıştım ettim hiç bir zaman elllerim çatlamamıştı ne zaman hamile kaldım ev hanımı oldum eller çatladı çok suda bide Şuan pandemi var birazda ona bağlıyorum sürekli eller yıkanıyor
pinar92_ Dilek-Can eveet sürekli su içindeyiz doğru ama bu kadar etki etmez yani bir anda oldu çünkü bendeki ve burdaki herkeste de aynı şekilde olmuş anladığım kadarıyla😀 gizli gebelik belirtisi çıktı bence ortaya😂
Kelebekler pinar92_ benm de erkek bende öyle ellerim catlıyor evde olmama rağmen kupkuru demekki doğru 😁krem sürüyorum vazelin sürüyorum anlık yumuşuyor sabah yine aynı
pinar92_ Kelebekler kız bebek bekleyenlerede olmuş ama erkek çoğunlukta tesadüf mü bilemiyorum tabi 🤷🏻♀️😀
Elif5361 pinar92_ 16+5 Haftalığız benimde ellerim çok kuruyor hamilelikten herhalde ilk defa böyle birşey yaşıyorum çünkü benimde bebeğim erkek 💙☺️Ondan mı bilmiyorum ama
pinar92_ Elif5361 çoğunlukla erkek bebekte görülmüş ama tesadüfte olabilir bilemedim bende 😂 hamilelikle ilgili olduğu kesin ama ona eminimmm😀
Kelebekler pinar92_ bi arkadaşım var kız bekleyen pamuk gibi elleri 😁 bi de çok su içmeme rağmen kupkuru 😁
Elif5361 pinar92_ İnşallah geçer yoksa elimi Sudan soğuk suya sokmuyorum 🤣😂😂😂😂Millet yanlış anlıcak 😂
Birmom pinar92_ cinsiyet belli mi ben kızımda boyle bisey görmedim bu erkek ins gece kalkip krem sürüyorum ellerime o kadar kuruyor ki
Birmom pinar92_ b Havva1995 dogru kesinlikle acayip sekilde kuruyor hemde ben kızımda boyle bisey yasamadim
Sevmmmm pinar92_ benim de oğlum olacak uzuuun zamandır ellerim kupkuru sürekli krem sürüyorum ama bana mısın demiyor 🤭
pinar92_ Sevmmmm hahah biraz daha erkek anneleri yazarsa kız bebek bekleyenlerde tesadüf göründüğünü düşünücem😂çook fazla çoğunluk olarak erkekte yaşanmış çünkü😀