pinar92_ NefesDeniz yani onuda düşünüyorum ama bu kadaar etki etmemeli hiç olmazdı çünkü 🤷🏻♀️ Her şeey aldım vazelinde kullanıyorum anlık geçiriyor sonra gene aynı☹️
momsboys pinar92_ erkek bebekte olur derler normalde saçmalayın derdim gercekten benimde oglum olacak ellerimde kuruluk oldu ben şok😅
pinar92_ momsboys bende 2-3 hafta önce araştırmıştım internette erkek bebek belirtisi diyordu inanmadım şuan soruyu yanıtlayan gebelerden çoğu erkek bebek bekliyor😀
ilknirvanam123 pinar92_ benimde aynı şikayetlerim hem gebelik başında hemde şuan 30+3 um var ve cinsiyet erkek :)
Ayazsmommy pinar92_ benim de aşırı kuruyor ama henüz cinsiyetimiz belli değil erkek olabilme ihtimali yüksek o zaman 😍
Arwen21 pinar92_ yaa benim gebeliğin ilk günün den beri vücûdum kurudu sadece eller değil ve normal de yağlı saça ve vücuda sahibim günde üç lt suda içerim neden öyle anlamadım
Yasimen pinar92_ benimde ellerim çok kuruyo sık sık nemlendirici kullanmama rağmen kırışık kırışık 😔 bebişimizde erkek
Sedanindenizi pinar92_ Bende de ayni sikayet var 20 haftaligiz son 2 haftadir kuruyor, catliyor ama kizim olacak 🥰🤲yani erkek bebek belirtisi teorisini curutmus oldum😅
Havva1995 pinar92_ evet maalesef daha 12 haftalık olduk yarın olacağız 🤗 doktora gidecem Perşembe inşallah bi tahminde bulunur 👶🏻
pinar92_ Havva1995 12.haftamda bana erkek gibi denilmişti 2li tarama testinde 16da kesinleşmişti erkek olduğu🤩 sizede pozisyon uygunsa söylerler mutlaka bir şey🤗
Elif9495 pinar92_ ayy benimde sağ elim öyle oldu yaşlı eli gibi aynı 😂gitti pamuk gibi ellerim demek ki hamileliktenmiş
Kubraaa38 pinar92_ erkek bebekten kızımda cildim o kadar güzeldi erkek bebek topuklarıma kadar kuruttu cildimi😂