pinar92_ Sevmmmm hahah biraz daha erkek anneleri yazarsa kız bebek bekleyenlerde tesadüf göründüğünü düşünücem😂çook fazla çoğunluk olarak erkekte yaşanmış çünkü😀
Ayazsmommy pinar92_ benim de aşırı kuruyor ama henüz cinsiyetimiz belli değil erkek olabilme ihtimali yüksek o zaman 😍
Ikizdeniz pinar92_ iki hamileligimde erkekti ellerim kuruyordu hep catlayip kanardı hatta boyle tahmin ederdim cinsiyetini simdi hamileyim catlama olmadi daha kiz diye umutlaniyorum😊diyecegim erkeklerde oluyor galiba
rumeysa-96 pinar92_ bi de dezenfektan çok kullanıyoruz ya ondan da kuruyor ama mutlaka elimi sürekli kremlerim göbeğimi yağladıktan sonra elimi yıkamıyorum elim nemlensin diye elime sürüyorum
pinar92_ rumeysa-96 açıkcası dezanfektan pek kullanmıyorum bebek kolanyası taşıyorum yanımda çok sık dışarıda çıkmıyorum zaten bi doktora bide yürüyüş için çıkıp dönüyorum hemen eve o yüzden dezanfektandan kaynaklı olduğunu sanmıyorum🤷🏻♀️
incininannesi pinar92_ evet benimde hiç kurumazdi bir aydır kurudu hatta resmen kabuklaniyor zeytin yağı bile deniyorum ama gecmiyor
pinar92_ incininannesi bebek yapı vazelin özel nemlendiriciler herr şeyi kullanıyorum artık herkeste oluyormuş içim bi rahatladı hamilelikten diye 😂
incininannesi pinar92_ evet cnsim bebek yağı bende sürüyorum ama hala aynı napalim idare edicez normalde de cildim yağlıdır ama çok kurudum hamilelikte ilk kızımda hiç böyle olmamıştı ama bunda oldu
sacmalamakizim pinar92_ ben 14 haftaliğim bende de çatlama var su çok soğukta değil soğuk olduğu zamanlar hiç çatlamadı nedense anlayamadım. 😂
pinar92_ Nazk yaa hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻💙 bu teori doğru bence bu kadar tesadüf olamaz 😻
Krizantem_ pinar92_ Bende öyleyim dışarı da çıktığım yok anca markete gidiyorsa o bir de dışarı çıksam ne olur acaba 😄 çatlayıp kanıyor benim de.