pinar92_ Ysn yaaa inanmazdım böyle şeylere ama tutuyor demekki çoğunlukta aynı şikayet cinsiyet erkek😀
Ysn pinar92_ valla ben arastirmamistim o zamanlar ama benim ellerim oyle bi kurudu ki artik çatlayıp kaniyordu
Nazk Benimde aşırı kuruyor ve çatlıyor ellerim kollarım bacaklarım 13 haftalığım %80 erkek demişlerdi😂😂
Nazk Eylul58 tavsiyeniz çok güzel ama inanın ne kadar çatlasada uğraşamam onunla😂😂 krem sürmeye bile insan üşeniyo
Edibaby Son bir haftadır ellerimmm aşırı kurudu gören şok geçiriyor egzamalı gibi 3 aydır evdeyim calısmıyorum 39 haftalık hamileyim neden böyle oldu anlamadım
Mondlicht pinar92_ 2. Kızıma hamileyim. İlkinde olduğu gibi bunda da kuruyor ve çatlıyor hatta kanıyor🤦♀️🤗
gulsahaliarya Mondlicht benim De kız benimde çok kurudu çatladı. Cinsiyetle ilgili olduğunu düşünmüyorum
Hayalleredogru pinar92_ benimde aynı haftalarda başladı Bugün bunu düşünmüştüm gördüğüm postla ben şok😂 her zaman yumuşacık olan ellerim kuru kuru😒 bu arada benim çiçeğim olacak tez çürüdü😂😂
NefesDeniz pinar92_ Benimde çok kuruyor. Bir etkiside hep evde olduğumuz için genelde ellerimiz suyun içinde yemek yap mutfağı topla filan gibi🥴 Vazelin kullanıyorum ben çok iyi geliyor tavsiye ederim. Hatta dudaklarımada sürüyorum yumuşacık oluyor.
pinar92_ NefesDeniz yani onuda düşünüyorum ama bu kadaar etki etmemeli hiç olmazdı çünkü 🤷🏻♀️ Her şeey aldım vazelinde kullanıyorum anlık geçiriyor sonra gene aynı☹️