pinar92_ Arkadaşlar merhaba, bu yaşıma kadar karda kışta soğukta dışarda işe gider gelirdim ellerim asla kurumazdı şimdi evdeyim ellerim kuruyor çatlıyor😂 22+4 deyiz 18-19hafta civarlarında başladı bu olay yaşayan var mı benim gibi 🤔
Ysn pinar92_ been hamile kalınca ellerim kuruyor ve catlayip kanıyor yaz kış ayni oluyor neden bilmiyorum sivi sabun daha beter yapiyor
Eylul58 pinar92_ Bol su iç canm ve zeytinyağı sür ellerine gece yatarken streçle ellerini ve çorap geçir😂 yumuşacık nemlenmiş olacaktır
RzyD pinar92_ benim de 13. Haftayım kuruyup çatlıyor gerçi Ankara’da yaşıyoruz sular sert hava soğuk ama 😊
Havva1995 pinar92_ aynen valla bende 12 haftalığım aşırı ellerim kuruyor niye anlamadım erkek bebek olanların kuruyor diye yazıyor ama doğru mu bilmiyorum 🤷🏻♀️
pinar92_ Ysn ya çok ilginç gerçekten 😀 erkek bebek belirtisi yazıyor internette gerçekten oğlum olacak inşallah sizin cinsiyet neydi doğrumu bu tespit acaba😂
pinar92_ Eylul58 bool su içiyorum 😂 ellerimi streçletip uyursam kocam evde dura dura delirdiğimi düşünür hahaha😂😂
Nazk Eylul58 tavsiyeniz çok güzel ama inanın ne kadar çatlasada uğraşamam onunla😂😂 krem sürmeye bile insan üşeniyo
Sedanindenizi pinar92_ Bende de ayni sikayet var 20 haftaligiz son 2 haftadir kuruyor, catliyor ama kizim olacak 🥰🤲yani erkek bebek belirtisi teorisini curutmus oldum😅
Kubraaa38 pinar92_ erkek bebekten kızımda cildim o kadar güzeldi erkek bebek topuklarıma kadar kuruttu cildimi😂
Kelebekler pinar92_ benm de erkek bende öyle ellerim catlıyor evde olmama rağmen kupkuru demekki doğru 😁krem sürüyorum vazelin sürüyorum anlık yumuşuyor sabah yine aynı
prensimgeliyor @pinar92_ bende de el kuruluğu başladı hepde evdeyim 😀 hamilelikle ilgilimi bilmiyorum 🤷♀️
pinar92_ prensimgeliyor bende hep evdeyim ilginç kısmı o zaten çok şaşırıyorum hiç kurumazdı ellerim 😀 hamilelikten sanırım cinsiyetiniz belli mi erkek bebek belirtisi yazıyor ne kadar doğru bilemedim ama bizimki tuttu 😂
pinar92_ RzyD ben istanbuldayım öylee sert kar kış yaşamıyoruz ve evdeyim zaten karantina malum çıkmıyorum pek 🤷🏻♀️ Daha önce işe gider gelirdim hiç yaşamadım bunu yani ilginç😀
Birmom pinar92_ b Havva1995 dogru kesinlikle acayip sekilde kuruyor hemde ben kızımda boyle bisey yasamadim
pinar92_ Havva1995 eveet bizim erkek 😂 böyle şeyler saçma geliyor ama tuttu gibi sanki yani ben hiç yaşamazdım el kuruluğu🤷🏻♀️ Sizin belli mi cinsiyetiniz daha minik gerçi ama😍
Havva1995 pinar92_ evet maalesef daha 12 haftalık olduk yarın olacağız 🤗 doktora gidecem Perşembe inşallah bi tahminde bulunur 👶🏻
pinar92_ Ysn yaaa inanmazdım böyle şeylere ama tutuyor demekki çoğunlukta aynı şikayet cinsiyet erkek😀
Denizzz16 Bende sürekli vazelin kullanıyorum aşırı kuruyo normaldede cildim kuru ama normalden çok çok daha fazla kuruyo benim bebişimde erkek💙😌